× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Húsvéti busz menetrend

|
2015. április 04. | Napjaink
Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. által közlekedtetett menetrend szerinti helyi, elővárosi, regionális, országos és nemzetközi autóbuszjáratok a 2015. évi tavaszi tanítási szünet és Húsvéti ünnepek körüli napokon – az országos menetrendi naptár alapján –, az alábbiak szerint közlekednek:
  • 2015.április 4. (szombat) szabadnap
  • 2015. április 5. (vasárnap) munkaszüneti nap, Húsvét
  • 2015. április 6. (hétfő) munkaszüneti nap, Húsvét a hét első munkanapját megelőző nap
  • 2015. április 7. (kedd) munkanap, a hét első munkanapja, valamint a hét első iskolai előadási napját megelőző nap, tavaszi szünet utolsó napja
  • 2015. április 8. (szerda) munkanap, a hét első iskolai előadási napja
Az országos (távolsági) és regionális (helyközi) forgalomban az alap- és középfokú tanintézmények tavaszi szünetének időtartama alatt (2015. április 2. – április 7.) az iskolai előadási napokra ( jelzéssel) meghirdetett autóbuszjáratok nem közlekednek. A tanév tartama alatt munkanapokra (16 jelzéssel), valamint a tanszünetben munkanapokra (z jelzéssel) meghirdetett járatok közlekednek.

Csongrád, Hódmezővásárhely, Makó, Mórahalom, Szentes városok helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésében az alap- és középfokú tanintézmények tavaszi szünetének időtartama alatt az iskolai előadási napokra meghirdetett járatok nem közlekednek, az autóbuszjáratok a munkanapokra meghirdetett menetrend alapján közlekednek.
Szeged Megyei Jogú Város helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésében az alap- és középfokú tanintézmények tavaszi szünetének időtartama alatt az iskolai előadási napokra meghirdetett járatok nem közlekednek, az autóbuszjáratok a tanév tartama alatt munkanapokra meghirdetett menetrend alapján közlekednek.

Minden Utasunknak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!
 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×