× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Honvéd és Partizan felkészülési mérkőzések Algyőn

|
2023. február 23. | Sport

Felkészülési mérkőzéseken bizonyíthattak U-korosztályú fiataljaink. Mihályi Tamás U14-es és Bogdánfi Márton U15-ös tanítványai a szerb FK Partizan ellen léphetek pályára, előbbiek számára a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult, a második félidőben vették be egymás kapuját a csapatok, a mi részünkről Varga Zalán zörgette meg a hálót.

Bogdánfi Mártonék győzelemmel térhettek haza Algyőről, hiszen 2–1-es végeredménnyel zárult a találkozó. A első félidőben 1–1-es állással mentek a szünetre a felek, de a második játékrészben a becserélt Miták Milán köszönt be és nyerte meg csapatunknak a mérkőzést.

„Szeretnénk megköszönni a lehetőséget az Algyői SK-nak és Bogdán Tamás elnöknek, hogy immár sokadik alkalommal biztosították számunkra a helyszínt a mérkőzés lejátszásra, még úgy is, hogy egyes alkalmakkor a saját programjukat kellett felülírniuk annak érdekében, hogy az utánpótlás csapataink nívós ellenfelek ellen játszhassanak. Nagy könnyebbség számunkra, hogy a helyszíni adottságoknak köszönhetően Belgrád és Budapest között félúton tudtak találkozni a csapatok, ráadásul most is a már megszokott, remek körülmények között léphettünk pályára. Külön köszönetet érdemel Kárász Dávid sportigazgató is, aki a mérkőzések szervezésével kapcsolatban minden kérdésben, szervezési feladatban a rendelkezésünkre állt, így nekünk már csak a játékra kellett koncentrálnunk“ – mondta Csapkó Zoltán, a Magyar Futball Akadémia operatív vezetője.

U15-ös felkészülési mérkőzés: Budapest Honvéd-MFA – FK Partizan (szerb) 2–1 (1–1)

 

További hírek

Molnár Áron polgármester és Dr. Füzesy István alpolgármester üzleti reggelit szervezett algyői cégvezetőknek. A találkozó célja Algyő Nagyközség Önkormányzatának 2023-as költségvetésének ismertetése, a célok és a leendő fejlesztések prezentálása volt, illetve a vállalkozásokkal történő párbeszéd erősítése.

2023. március 23. | Gazdaság Bővebben

Algyőn két helyszín, vállalkozás, a Levendula Szálloda és a Vámos cukrászda szerezte meg a kerékpárosbarát szolgáltató címet. Ezen a két helyen a kerékpárosok számára összekészített szerszámokkal, eszközökkel teli láda áll majd a biciklisek rendelkezésére, amelyekkel orvosolhatóak lesznek a tekerés közben felmerülő problémák.

2023. március 22. | Egészség, életmód Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00747-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. április 1. – 2023. április 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. március 21. | Gazdaság Bővebben

Március 11-én rendezték meg Veszprémben az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2023. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A rendezvényre az ország minden tájáról, 36 klub 351 versenyzője nevezett.

2023. március 21. | Sport Bővebben

A február 25-én tartott Sportbál keretein belül adták át az Algyő Jó Tanulója–Jó Sportolója kitüntetéseket, amelyet mind a sportban, mind a tanulásban eredményesen szereplő fiatalok kaptak meg.

2023. március 14. | Sport Bővebben

×