× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Honvéd és Partizan felkészülési mérkőzések Algyőn

|
2023. február 23. | Sport

Felkészülési mérkőzéseken bizonyíthattak U-korosztályú fiataljaink. Mihályi Tamás U14-es és Bogdánfi Márton U15-ös tanítványai a szerb FK Partizan ellen léphetek pályára, előbbiek számára a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult, a második félidőben vették be egymás kapuját a csapatok, a mi részünkről Varga Zalán zörgette meg a hálót.

Bogdánfi Mártonék győzelemmel térhettek haza Algyőről, hiszen 2–1-es végeredménnyel zárult a találkozó. A első félidőben 1–1-es állással mentek a szünetre a felek, de a második játékrészben a becserélt Miták Milán köszönt be és nyerte meg csapatunknak a mérkőzést.

„Szeretnénk megköszönni a lehetőséget az Algyői SK-nak és Bogdán Tamás elnöknek, hogy immár sokadik alkalommal biztosították számunkra a helyszínt a mérkőzés lejátszásra, még úgy is, hogy egyes alkalmakkor a saját programjukat kellett felülírniuk annak érdekében, hogy az utánpótlás csapataink nívós ellenfelek ellen játszhassanak. Nagy könnyebbség számunkra, hogy a helyszíni adottságoknak köszönhetően Belgrád és Budapest között félúton tudtak találkozni a csapatok, ráadásul most is a már megszokott, remek körülmények között léphettünk pályára. Külön köszönetet érdemel Kárász Dávid sportigazgató is, aki a mérkőzések szervezésével kapcsolatban minden kérdésben, szervezési feladatban a rendelkezésünkre állt, így nekünk már csak a játékra kellett koncentrálnunk“ – mondta Csapkó Zoltán, a Magyar Futball Akadémia operatív vezetője.

U15-ös felkészülési mérkőzés: Budapest Honvéd-MFA – FK Partizan (szerb) 2–1 (1–1)

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×