× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Honvéd és Partizan felkészülési mérkőzések Algyőn

|
2023. február 23. | Sport

Felkészülési mérkőzéseken bizonyíthattak U-korosztályú fiataljaink. Mihályi Tamás U14-es és Bogdánfi Márton U15-ös tanítványai a szerb FK Partizan ellen léphetek pályára, előbbiek számára a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult, a második félidőben vették be egymás kapuját a csapatok, a mi részünkről Varga Zalán zörgette meg a hálót.

Bogdánfi Mártonék győzelemmel térhettek haza Algyőről, hiszen 2–1-es végeredménnyel zárult a találkozó. A első félidőben 1–1-es állással mentek a szünetre a felek, de a második játékrészben a becserélt Miták Milán köszönt be és nyerte meg csapatunknak a mérkőzést.

„Szeretnénk megköszönni a lehetőséget az Algyői SK-nak és Bogdán Tamás elnöknek, hogy immár sokadik alkalommal biztosították számunkra a helyszínt a mérkőzés lejátszásra, még úgy is, hogy egyes alkalmakkor a saját programjukat kellett felülírniuk annak érdekében, hogy az utánpótlás csapataink nívós ellenfelek ellen játszhassanak. Nagy könnyebbség számunkra, hogy a helyszíni adottságoknak köszönhetően Belgrád és Budapest között félúton tudtak találkozni a csapatok, ráadásul most is a már megszokott, remek körülmények között léphettünk pályára. Külön köszönetet érdemel Kárász Dávid sportigazgató is, aki a mérkőzések szervezésével kapcsolatban minden kérdésben, szervezési feladatban a rendelkezésünkre állt, így nekünk már csak a játékra kellett koncentrálnunk“ – mondta Csapkó Zoltán, a Magyar Futball Akadémia operatív vezetője.

U15-ös felkészülési mérkőzés: Budapest Honvéd-MFA – FK Partizan (szerb) 2–1 (1–1)

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×