× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hibátlan a mérleg

|
2020. december 22. | Sport

A munkában hisz Farkas József vezetőedző és csapata, ez pedig idáig hibátlan mérleget eredményezett a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában.

Hét mérkőzést játszott eddig az FKSE-Algyő a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában, és mind a 7-et megnyerte.

Farkas József, a lányok vezetőedzője elárulta, nagy az összhang a klubon belül, a kirakós minden darabja megtalálta a helyét. – Nagyon jó a csapat-összetétel, illeszkedünk egymáshoz abban, hogy mindnyájan a munkában hiszünk. A lányok maximálisan teljesítik az összes kérést, és hasonlóan hozzám, úgy vannak vele, hogy ha munkát adunk ki a kezünk közül, csak a tökéletessel elégszünk meg – fogalmazott Farkas.

Az FKSE-Algyő nagy skalpokat is begyűjtve játszotta le eddigi 7 mérkőzését a szezonban, amelyből az összeset megnyerte, illetve a második legtöbb lőtt góllal, és a legkevesebb ka­pott találattal rendelkezik a bajnokságban. Mind támadásban, mind védekezésben meccsről meccsre jó formát mutat a csapat.

Erre a teljesítményre a továbbiakban is szükség lesz, ugyanis jövőre már magasabb osztályban szeretnének szerepelni, ehhez pe­­dig a bajnokság megnyerése mellett más követelményeknek is meg kell felelniük. – Ahhoz, hogy automatikusan sikerüljön feljutni, nem elég mindössze a bajnokságot megnyerni. Mindenképpen veretlenül szeretnénk lehozni a szezont, mert csak akkor kerülünk feljebb egyenes ágon, ha a többi NB II.-es csoport nyertesei közül mi leszünk a legjobbak – foglalta össze a tréner.

Az FKSE-Algyő lányai tegnap edzettek utoljára idén. Most pihenő következik, ám január 13-án már kupameccset játszanak az első osztályú MTK ellen, és a tavaszi szezonkezdet előtt is vár rájuk két előrehozott találkozó az ünnepek után.

forrás: www.delmagyar.hu (T.A.)

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×