× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hibátlan a mérleg

|
2020. december 22. | Sport

A munkában hisz Farkas József vezetőedző és csapata, ez pedig idáig hibátlan mérleget eredményezett a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában.

Hét mérkőzést játszott eddig az FKSE-Algyő a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában, és mind a 7-et megnyerte.

Farkas József, a lányok vezetőedzője elárulta, nagy az összhang a klubon belül, a kirakós minden darabja megtalálta a helyét. – Nagyon jó a csapat-összetétel, illeszkedünk egymáshoz abban, hogy mindnyájan a munkában hiszünk. A lányok maximálisan teljesítik az összes kérést, és hasonlóan hozzám, úgy vannak vele, hogy ha munkát adunk ki a kezünk közül, csak a tökéletessel elégszünk meg – fogalmazott Farkas.

Az FKSE-Algyő nagy skalpokat is begyűjtve játszotta le eddigi 7 mérkőzését a szezonban, amelyből az összeset megnyerte, illetve a második legtöbb lőtt góllal, és a legkevesebb ka­pott találattal rendelkezik a bajnokságban. Mind támadásban, mind védekezésben meccsről meccsre jó formát mutat a csapat.

Erre a teljesítményre a továbbiakban is szükség lesz, ugyanis jövőre már magasabb osztályban szeretnének szerepelni, ehhez pe­­dig a bajnokság megnyerése mellett más követelményeknek is meg kell felelniük. – Ahhoz, hogy automatikusan sikerüljön feljutni, nem elég mindössze a bajnokságot megnyerni. Mindenképpen veretlenül szeretnénk lehozni a szezont, mert csak akkor kerülünk feljebb egyenes ágon, ha a többi NB II.-es csoport nyertesei közül mi leszünk a legjobbak – foglalta össze a tréner.

Az FKSE-Algyő lányai tegnap edzettek utoljára idén. Most pihenő következik, ám január 13-án már kupameccset játszanak az első osztályú MTK ellen, és a tavaszi szezonkezdet előtt is vár rájuk két előrehozott találkozó az ünnepek után.

forrás: www.delmagyar.hu (T.A.)

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×