× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hibátlan a mérleg

|
2020. december 22. | Sport

A munkában hisz Farkas József vezetőedző és csapata, ez pedig idáig hibátlan mérleget eredményezett a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában.

Hét mérkőzést játszott eddig az FKSE-Algyő a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában, és mind a 7-et megnyerte.

Farkas József, a lányok vezetőedzője elárulta, nagy az összhang a klubon belül, a kirakós minden darabja megtalálta a helyét. – Nagyon jó a csapat-összetétel, illeszkedünk egymáshoz abban, hogy mindnyájan a munkában hiszünk. A lányok maximálisan teljesítik az összes kérést, és hasonlóan hozzám, úgy vannak vele, hogy ha munkát adunk ki a kezünk közül, csak a tökéletessel elégszünk meg – fogalmazott Farkas.

Az FKSE-Algyő nagy skalpokat is begyűjtve játszotta le eddigi 7 mérkőzését a szezonban, amelyből az összeset megnyerte, illetve a második legtöbb lőtt góllal, és a legkevesebb ka­pott találattal rendelkezik a bajnokságban. Mind támadásban, mind védekezésben meccsről meccsre jó formát mutat a csapat.

Erre a teljesítményre a továbbiakban is szükség lesz, ugyanis jövőre már magasabb osztályban szeretnének szerepelni, ehhez pe­­dig a bajnokság megnyerése mellett más követelményeknek is meg kell felelniük. – Ahhoz, hogy automatikusan sikerüljön feljutni, nem elég mindössze a bajnokságot megnyerni. Mindenképpen veretlenül szeretnénk lehozni a szezont, mert csak akkor kerülünk feljebb egyenes ágon, ha a többi NB II.-es csoport nyertesei közül mi leszünk a legjobbak – foglalta össze a tréner.

Az FKSE-Algyő lányai tegnap edzettek utoljára idén. Most pihenő következik, ám január 13-án már kupameccset játszanak az első osztályú MTK ellen, és a tavaszi szezonkezdet előtt is vár rájuk két előrehozott találkozó az ünnepek után.

forrás: www.delmagyar.hu (T.A.)

 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×