× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hibátlan a mérleg

|
2020. december 22. | Sport

A munkában hisz Farkas József vezetőedző és csapata, ez pedig idáig hibátlan mérleget eredményezett a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában.

Hét mérkőzést játszott eddig az FKSE-Algyő a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában, és mind a 7-et megnyerte.

Farkas József, a lányok vezetőedzője elárulta, nagy az összhang a klubon belül, a kirakós minden darabja megtalálta a helyét. – Nagyon jó a csapat-összetétel, illeszkedünk egymáshoz abban, hogy mindnyájan a munkában hiszünk. A lányok maximálisan teljesítik az összes kérést, és hasonlóan hozzám, úgy vannak vele, hogy ha munkát adunk ki a kezünk közül, csak a tökéletessel elégszünk meg – fogalmazott Farkas.

Az FKSE-Algyő nagy skalpokat is begyűjtve játszotta le eddigi 7 mérkőzését a szezonban, amelyből az összeset megnyerte, illetve a második legtöbb lőtt góllal, és a legkevesebb ka­pott találattal rendelkezik a bajnokságban. Mind támadásban, mind védekezésben meccsről meccsre jó formát mutat a csapat.

Erre a teljesítményre a továbbiakban is szükség lesz, ugyanis jövőre már magasabb osztályban szeretnének szerepelni, ehhez pe­­dig a bajnokság megnyerése mellett más követelményeknek is meg kell felelniük. – Ahhoz, hogy automatikusan sikerüljön feljutni, nem elég mindössze a bajnokságot megnyerni. Mindenképpen veretlenül szeretnénk lehozni a szezont, mert csak akkor kerülünk feljebb egyenes ágon, ha a többi NB II.-es csoport nyertesei közül mi leszünk a legjobbak – foglalta össze a tréner.

Az FKSE-Algyő lányai tegnap edzettek utoljára idén. Most pihenő következik, ám január 13-án már kupameccset játszanak az első osztályú MTK ellen, és a tavaszi szezonkezdet előtt is vár rájuk két előrehozott találkozó az ünnepek után.

forrás: www.delmagyar.hu (T.A.)

 

További hírek

Ez az év sok szempontból más volt, de egy biztosan nem változott: az emberek szeretnek segíteni.

2021. január 22. | Napjaink Bővebben

Nem tudta megnehezíteni az NB II.-es Le­vendula Hotel FKSE-Algyő az NB I.-ben remeklő MTK Budapest dolgát a női kézilabda magyar kupa 3. fordulójában.

2021. január 17. | Sport Bővebben

Az Önkormányzat D-vitamin csomaggal támogatja a hivatal és intézményeinek dolgozóit. Molnár Áron polgármester elmondta, hogy fontosnak tartja a megelőzést és a szervezetünk támogatását ezekben az időkben.

2021. január 12. | Önkormányzat Bővebben

A tavalyi év nehézségeit nem kell bemutatnunk senkinek, a Fashion Street háza táján is kérdésessé vált, meg fog-e jelenni print magazinunk az évben. A limitált példányszám miatt a legizgalmasabb cikkeinket online is elérhetővé tesszük. Íme az egyik kedvenc anyagunk, egy rendkívül motiváló interjú egy nagyon fiatal, de annál eltökéltebb sportolóval.

2021. január 09. | Sport Bővebben

Utcán hagyott pótkocsinak ütközött egy jármű Algyőn. Ugyan a sofőr figyelmetlensége okozta a bajt, de a nemrégiben történt eset újra rávilágított ar­­ra a problémára a településen, hogy sokan az utcán tárolják a gépjárműveiket, olyan tehergépkocsikat, mezőgazdasági gépeket, pótkocsikat, amelyeknek az utcai tárolása a belterület döntő részén tilos.

2021. január 08. | Napjaink Bővebben

×