× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Héraklész Bajnokság

|
2015. március 21. | Sport
Idén 3 helyszínen rendezték meg a Héraklész Fizikai Felmérő Bajnokságot. Az Algyői Sportkört Németh Bercell (2005) és Kopasz Bálint (1997) kajakos versenyzők képviselték Pakson. Fizikai felkészültségükről kellett számot adniuk a versenyzőknek. Bercellnek futás, lábemelés, húzódzkodás, míg Bálintnak ezen próbákhoz még fekve nyomás is társult.

A végeredmény: Bercell 5. helyen, Bálint első helyen végzett.

Érdekességként említem meg, hogy a Héraklész Bajnokságokon 2007 óta veszünk részt és csak egyszer fordult elő, hogy Bálint 2. lett. 8 évig első helyen végzett, ami a kajak sportban eddig példa nélküli.

Remélem ez az év hasonló sikerességgel folytatódik majd! Márciusban Bálint 3 hetet tölt el Sevillában meleg vízi edzőtáborban a magyar válogatott tagjaként és ezt követi majd 2 hét dunavarsányi edzőtábor.

Idei célkitűzés: síkvízi (1000 m) és maratón (21 km) világbajnokságon való részvétel és ott az éremszerzés.

Nagyon bizakodóak vagyunk, hiszen mindkét távon 2014-ben Bálint volt a legjobb hazánkban.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×