× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Héraklész Bajnokság

|
2015. március 21. | Sport
Idén 3 helyszínen rendezték meg a Héraklész Fizikai Felmérő Bajnokságot. Az Algyői Sportkört Németh Bercell (2005) és Kopasz Bálint (1997) kajakos versenyzők képviselték Pakson. Fizikai felkészültségükről kellett számot adniuk a versenyzőknek. Bercellnek futás, lábemelés, húzódzkodás, míg Bálintnak ezen próbákhoz még fekve nyomás is társult.

A végeredmény: Bercell 5. helyen, Bálint első helyen végzett.

Érdekességként említem meg, hogy a Héraklész Bajnokságokon 2007 óta veszünk részt és csak egyszer fordult elő, hogy Bálint 2. lett. 8 évig első helyen végzett, ami a kajak sportban eddig példa nélküli.

Remélem ez az év hasonló sikerességgel folytatódik majd! Márciusban Bálint 3 hetet tölt el Sevillában meleg vízi edzőtáborban a magyar válogatott tagjaként és ezt követi majd 2 hét dunavarsányi edzőtábor.

Idei célkitűzés: síkvízi (1000 m) és maratón (21 km) világbajnokságon való részvétel és ott az éremszerzés.

Nagyon bizakodóak vagyunk, hiszen mindkét távon 2014-ben Bálint volt a legjobb hazánkban.
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×