× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hatgólos hátrányból nyertek

|
2021. november 18. | Sport

Tízpontosok csatájára utaztak a Ferencváros otthonába ahol hatgólos hátrányból nyertek a lányok.

Női kézilabda, NB I./B, Keleti csoport, 9. forduló: Ferencváros U19–Levendula Hotel FKSE-Algyő 29–31 (16–14)

Budapest, Elek Gyula Aréna, 100 néző.
Vezette: Héjja, Kónya.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Gadányi – Szepesi 8, Csáki 7, Nikolayenko 2, Vass 4, Rózsa 1, Simon 2, Zsilák.
Csere: Dobó (kapus), Németh 2, Lovistyék, Gercsó, Farkas 2, Balázs, Aracsi, Miklós 3.
Edző: Farkas József.

Farkas József: – Az első félidőben több kisebb hibát vétettünk, amit ellenfelünk rendre megbüntetett gyors gólokkal. Ettől függetlenül a védekezésben stabilak voltunk, Gadányi remekül védett, de nem volt meg az átütőerő bennünk. A második játékrész első felében nem használtuk ki jól a helyzeteinket, ellenfelünk meglépett tőlünk. 25–19-nél hihetetlen, milyen erő volt bennünk, jól sikerült a taktika megváltoztatása is. Olyan akarat jött elő belőlünk, és olyan vezérek voltak ma a csapatban védekezésben és támadásban egyaránt, hogy ilyen helyzetből is meg tudtuk nyerni ezt a rendkívül nehéz rangadót. Gratulálok ellenfelünknek, nagy küzdelem volt, nagyon tehetséges fiatalokból álló alakulat az FTC U19. Büszke vagyok a csapatomra, hogy velük dolgozhatok.

Küzdeni kell

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 7. forduló: FKSE-Algyő (10.)–Mezőtúr (2.) 29–33 (13–18)

Algyő, 50 néző.
Vezette: Kiu G., Kiu T.
FKSE-Algyő: Széll – Magyar 6, Vass 9, Míg 1, Csamangó 4, Engi 1, Tóth B. 3. Csere: Varga (kapus), Godó, Mészáros 1, Morva 1, Nagy, Pintér 3, Tóth Á., Temesvári Á., Szilasi.
Edző: Prislinger Tibor.

Prislinger Tibor: – Az első félidőben sajnos hagytuk meglépni az ellenfelet, gyenge védekezésünk volt. Aminek nagyon örülök, hogy a második félidő elején meg tudtuk fordítani a meccset. Ez felemésztette a csapatot, és a végét már nem bírtuk megtartani. A vereség ellenére jó volt látni a küzdést a második félidőben, ezt a hozzáállást kellene az első perctől kezdve produkálni.

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×