× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hatgólos hátrányból nyertek

|
2021. november 18. | Sport

Tízpontosok csatájára utaztak a Ferencváros otthonába ahol hatgólos hátrányból nyertek a lányok.

Női kézilabda, NB I./B, Keleti csoport, 9. forduló: Ferencváros U19–Levendula Hotel FKSE-Algyő 29–31 (16–14)

Budapest, Elek Gyula Aréna, 100 néző.
Vezette: Héjja, Kónya.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Gadányi – Szepesi 8, Csáki 7, Nikolayenko 2, Vass 4, Rózsa 1, Simon 2, Zsilák.
Csere: Dobó (kapus), Németh 2, Lovistyék, Gercsó, Farkas 2, Balázs, Aracsi, Miklós 3.
Edző: Farkas József.

Farkas József: – Az első félidőben több kisebb hibát vétettünk, amit ellenfelünk rendre megbüntetett gyors gólokkal. Ettől függetlenül a védekezésben stabilak voltunk, Gadányi remekül védett, de nem volt meg az átütőerő bennünk. A második játékrész első felében nem használtuk ki jól a helyzeteinket, ellenfelünk meglépett tőlünk. 25–19-nél hihetetlen, milyen erő volt bennünk, jól sikerült a taktika megváltoztatása is. Olyan akarat jött elő belőlünk, és olyan vezérek voltak ma a csapatban védekezésben és támadásban egyaránt, hogy ilyen helyzetből is meg tudtuk nyerni ezt a rendkívül nehéz rangadót. Gratulálok ellenfelünknek, nagy küzdelem volt, nagyon tehetséges fiatalokból álló alakulat az FTC U19. Büszke vagyok a csapatomra, hogy velük dolgozhatok.

Küzdeni kell

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 7. forduló: FKSE-Algyő (10.)–Mezőtúr (2.) 29–33 (13–18)

Algyő, 50 néző.
Vezette: Kiu G., Kiu T.
FKSE-Algyő: Széll – Magyar 6, Vass 9, Míg 1, Csamangó 4, Engi 1, Tóth B. 3. Csere: Varga (kapus), Godó, Mészáros 1, Morva 1, Nagy, Pintér 3, Tóth Á., Temesvári Á., Szilasi.
Edző: Prislinger Tibor.

Prislinger Tibor: – Az első félidőben sajnos hagytuk meglépni az ellenfelet, gyenge védekezésünk volt. Aminek nagyon örülök, hogy a második félidő elején meg tudtuk fordítani a meccset. Ez felemésztette a csapatot, és a végét már nem bírtuk megtartani. A vereség ellenére jó volt látni a küzdést a második félidőben, ezt a hozzáállást kellene az első perctől kezdve produkálni.

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×