× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Három ponttal távozott Algyőről a SZVSE-PizzaMonster

|
2021. november 23. | Sport

Három korábban elhalasztott mérkőzést pótoltak be az elmúlt hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokságban.

A megyeegyben a már biztosan őszi bajnok SZVSE-PizzaMonster a középmezőnyhöz tartozó Algyő otthonában sem hibázott, két gyors gólt követően három ponttal távozott. 

Algyő SK – SZVSE-PizzaMonster : 0-2 (0-2)

Algyő, 150 néző.
Vezette: Kis Máté (Virágh, Míg).
Algyő: Molnár K. – Rádi, Bozóki, Szabó M., Selyem, Mohácsi (Varga G.), Daróczi, Lajkó (Jernei), Deák D., Molnár Sz. (Kovács M.), Szalai (Belovai). Edző: Podonyi Norbert.
SZVSE-PizzaMonster: Czirják – Kormányos, Pócs D., Csamangó, Mészáros Z. (Káposzta), Rádai, Beretka (Csanádi I.), Fülöp T., Taci, Kelemen V. (Lőrinc), Papp Á. (Túri). Edző: Paksi Péter.
Gólszerző: Taci (6., 22.).
Jók: Molnár K., Selyem, Daróczi, ill. Kormányos, Rádai, Taci.

további eredmények:

  • Apátfalva – Bordány SK : 1-6 (1-3)
  • Mártély – Székkutas 2-1 (1-1)
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×