× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Halálos baleset történt a 47-esen az algyői -Tisza hidnál

|
2009. június 16. | Rendőrség

Teherautó gázolt halálra egy kerékpározó férfit tegnap este a 47-es főúton az algyői Tisza híd szegedi lábánál.

Egy 60 év körüli férfi közlekedett kivilágítatlanul, fényvisszaverős biztonsági mellény nélkül kerékpárjával a Szegedről Hódmezővásárhely irányába az úttest közepén, amikor egy szabályosan közlekedő tehergépjármű elütötte. A kamionos ugyan vészfékezett, viszont az ütközést már nem tudta elkerülni a biciklissel. A baleset következtében a kerékpáros férfi a helyszínen az életét vesztette.

A Szegedi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

  


 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×