× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Halak a hátizsákban

|
2010. szeptember 30. | Rendőrség

Négy hódmezővásárhelyi férfi próbálta meg kifogni az "aranyhalat" egy Algyő melletti halastóból, de a biztonsági szolgálat rajta kapta, majd a rendőrség pedig előállította őket. A kifogott vízi állítok a hátizsákjukban próbálták elvinni a rabsicok - tájékoztatott dr. Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A négy hódmezővásárhelyi férfi összesen 42 kg halat fogott ki, amikor rájuk találtak. A halakat hátizsákjukba tették, értékük meghaladja a 40 ezer Ft-ot. A rendőrök előállították őket és velük szemben lopás gyanúja alapján büntetőeljárás indult.

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×