2013. május 21-től 24-ig változatos programokkal készültünk a gyerekek megörvendeztetésére. A nagyobbak a Vadasparkba kirándultak a Boldog Gyermekkor Alapítvány támogatásával, a kisebbeknek az óvodán belül szerveztünk játékokat.

"> 2013. május 21-től 24-ig változatos programokkal készültünk a gyerekek megörvendeztetésére. A nagyobbak a Vadasparkba kirándultak a Boldog Gyermekkor Alapítvány támogatásával, a kisebbeknek az óvodán belül szerveztünk játékokat.

">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gyermekhét a Szivárvány Óvodában

|
2013. június 12. | Oktatás

2013. május 21-től 24-ig változatos programokkal készültünk a gyerekek megörvendeztetésére. A nagyobbak a Vadasparkba kirándultak a Boldog Gyermekkor Alapítvány támogatásával, a kisebbeknek az óvodán belül szerveztünk játékokat.

Május 23-án, csütörtökön délután pedig 15 órától minden korcsoport számára Gyereknapot szerveztünk, ahol a kicsik szüleikkel közösen vettek részt. Lehetett papírsárkányt készíteni, horgászni, célba dobni, székfoglalózni, zsákbamacskát húzni, és egy kis csemegével is kedveskedtünk a gyerekeknek. Ezen a napon került bemutatásra a”Népi Játék” Tánccsoport műsora.

Május 24-én pénteken délelőtt egy új, a természet minél alaposabb megismerését szolgáló játékot próbálhattak ki a gyerekek a Gyermekkert kültéri foglalkoztatójában: az állatok és lábnyomuk, ill. a fák és termésük párosító nyomdákat. Még egy meglepetés várta a kicsiket: állatképes „kukucskáló”-ban készítettünk vidám fényképet róluk. Méltó zárása volt a Gyermekhét programjainak délután a „Néphagyományőrző” táncos évzáró a Faluházban. Reméljük óvodásaink ismét sok kedves emlékkel gazdagodtak.


kapcsolódó anyagok: Fotógaléria a Gyermekhét eseményeiről

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×