× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Góleső a rangadón

|
2020. október 28. | Sport

Női kézilabda NB II., Délkeleti csoport, 6. forduló: K. Szeged SE–Levendula Hotel FKSE-Algyő 34–39 (18–20)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Bugyi, Nász.
K. Szeged SE: Hernádi – Szűcs 1, Forgó 10/4, Kertész 5/1, Csányi 3, Besenyi 4, Fehér 4. Csere: Lukács (kapus), Horváth, Nagy, Szigetvári, Borbás, Tornyi-Molnár 5, Kis V. 1, Kis P. 1 (1), Tóth.
Edző: Farkas Kitty

Levendula Hotel FKSE Algyő: Aradi – llyés 6, Ladics 1, Lovistyék 1, Nikolayenko 13, Szepesi 7, Csáki 5. Csere: Dobó (kapus), Rózsa 2, Vér, Gercsó, Farkas 3, Zsilák 1, Pocsai, Balázs, Aracsi.
Edző: Farkas József.

Farkas Kitty: – Gratulálok a csapatomnak, óriási energiát tettek ebbe a meccsbe, egy ilyen szintű ellenféltől az ötgólos vereség győzelemmel ér fel. Ez a teljesítmény önbizalmat és erőt adhat a következő fordulókra.

Farkas József: – A felkészült és jól küzdő KSZSE megnehezítette a dolgunkat. Támadásban megint rendben voltunk, taktikailag ismét fegyelmezett volt a csapatom, Nikolayenko megállíthatatlan volt, valamint emellé párosult több egyéni jó teljesítmény. Védekezésben amire készültünk, keveset tudtunk megvalósítani, voltak jó periódusok, de sokat hibáztunk, ami eddig nem volt megszokott. Megéreztük, hogy Dobó Móni ezt az egy mérkőzést ki kellett, hogy hagyja. Ettől függetlenül örülök, hogy egy parázs meccsen is higgadtak tudtunk maradni, volt tartása a csapatnak, valamint értékes két pontot gyűjtöttünk.

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×