× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Góleső a rangadón

|
2020. október 28. | Sport

Női kézilabda NB II., Délkeleti csoport, 6. forduló: K. Szeged SE–Levendula Hotel FKSE-Algyő 34–39 (18–20)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Bugyi, Nász.
K. Szeged SE: Hernádi – Szűcs 1, Forgó 10/4, Kertész 5/1, Csányi 3, Besenyi 4, Fehér 4. Csere: Lukács (kapus), Horváth, Nagy, Szigetvári, Borbás, Tornyi-Molnár 5, Kis V. 1, Kis P. 1 (1), Tóth.
Edző: Farkas Kitty

Levendula Hotel FKSE Algyő: Aradi – llyés 6, Ladics 1, Lovistyék 1, Nikolayenko 13, Szepesi 7, Csáki 5. Csere: Dobó (kapus), Rózsa 2, Vér, Gercsó, Farkas 3, Zsilák 1, Pocsai, Balázs, Aracsi.
Edző: Farkas József.

Farkas Kitty: – Gratulálok a csapatomnak, óriási energiát tettek ebbe a meccsbe, egy ilyen szintű ellenféltől az ötgólos vereség győzelemmel ér fel. Ez a teljesítmény önbizalmat és erőt adhat a következő fordulókra.

Farkas József: – A felkészült és jól küzdő KSZSE megnehezítette a dolgunkat. Támadásban megint rendben voltunk, taktikailag ismét fegyelmezett volt a csapatom, Nikolayenko megállíthatatlan volt, valamint emellé párosult több egyéni jó teljesítmény. Védekezésben amire készültünk, keveset tudtunk megvalósítani, voltak jó periódusok, de sokat hibáztunk, ami eddig nem volt megszokott. Megéreztük, hogy Dobó Móni ezt az egy mérkőzést ki kellett, hogy hagyja. Ettől függetlenül örülök, hogy egy parázs meccsen is higgadtak tudtunk maradni, volt tartása a csapatnak, valamint értékes két pontot gyűjtöttünk.

 

További hírek

Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2021.03.04-én (csütörtökön) 22:00-tól 04:00 óráig Algyő, Búvár utca - Téglás utca kereszteződésében hálózatöblítési munkákat végez.

2021. március 03. | Gazdaság Bővebben

Minden feladatát el tudja látni idén is az önkormányzat, racionalizálásokra azonban szükség van – hangsúlyozta Molnár Áron polgármester. A nagyközség önmagán kezdi a spórolást, csaknem 200 milliót szeretnének megtakarítani.

2021. március 03. | Önkormányzat Bővebben

Ahogy sokan már tapasztalták is, a háziorvosi praxisokban is elkezdtük a vakcinációt. Ennek megszervezése, lebonyolítása hatalmas szervezőmunkát és időt igényel. Minden héten megkapjuk az oltásra regisztráltak listáját, illetve azt, hogy ezen betegek részére melyik védőoltást biztosítja az állam....

2021. március 02. | Egészség, életmód Bővebben

Az NB II. Délkeleti csoportjában szereplő algyői női és férfi kézilabdacsapat is megnyerte a hétvégi meccsét. A férfiaknál Temesvári János 9 góllal ünnepelte a születésnapját, míg a fehér mezes női csapat tükörsima sikert aratott a megyei rangadón Hódmezővásárhelyen.

2021. március 02. | Sport Bővebben

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

×