× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Góleső a rangadón

|
2020. október 28. | Sport

Női kézilabda NB II., Délkeleti csoport, 6. forduló: K. Szeged SE–Levendula Hotel FKSE-Algyő 34–39 (18–20)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Bugyi, Nász.
K. Szeged SE: Hernádi – Szűcs 1, Forgó 10/4, Kertész 5/1, Csányi 3, Besenyi 4, Fehér 4. Csere: Lukács (kapus), Horváth, Nagy, Szigetvári, Borbás, Tornyi-Molnár 5, Kis V. 1, Kis P. 1 (1), Tóth.
Edző: Farkas Kitty

Levendula Hotel FKSE Algyő: Aradi – llyés 6, Ladics 1, Lovistyék 1, Nikolayenko 13, Szepesi 7, Csáki 5. Csere: Dobó (kapus), Rózsa 2, Vér, Gercsó, Farkas 3, Zsilák 1, Pocsai, Balázs, Aracsi.
Edző: Farkas József.

Farkas Kitty: – Gratulálok a csapatomnak, óriási energiát tettek ebbe a meccsbe, egy ilyen szintű ellenféltől az ötgólos vereség győzelemmel ér fel. Ez a teljesítmény önbizalmat és erőt adhat a következő fordulókra.

Farkas József: – A felkészült és jól küzdő KSZSE megnehezítette a dolgunkat. Támadásban megint rendben voltunk, taktikailag ismét fegyelmezett volt a csapatom, Nikolayenko megállíthatatlan volt, valamint emellé párosult több egyéni jó teljesítmény. Védekezésben amire készültünk, keveset tudtunk megvalósítani, voltak jó periódusok, de sokat hibáztunk, ami eddig nem volt megszokott. Megéreztük, hogy Dobó Móni ezt az egy mérkőzést ki kellett, hogy hagyja. Ettől függetlenül örülök, hogy egy parázs meccsen is higgadtak tudtunk maradni, volt tartása a csapatnak, valamint értékes két pontot gyűjtöttünk.

 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×