× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gázolt a csongrádi busz az algyői körforgalomnál

|
2014. március 31. | Rendőrség
Hétfő reggel a 47-es főúton az algyői úti buszmegállónál halálra gázolt egy embert a Csongrádról Hódmezővásárhelyen át Szegedre tartó Tisza Volán egyik busza.

Esődleges információk szerint az algyői úti buszmegállóba kettő busz érkezett fél 8 körül. Úgy tudjuk, az első busz mögé állt be a balesetben érintett csongrádi járat. Azt nem lehet még tudni, hogy az idős nő hogyan került a csongrádi busz alá: feltehetőleg megbróbált átkelni az úttesten két jármű között.

Úgy tudjuk, az idős áldozatot a fia hozta ki a buszmegállóba, mert a nő Szegedre tartott egy egészségügyi vizsgálatra.

A helyszínelő rendőrök jelenleg azt próbálják megállapítani, hogyan és miért kerülhetett a busz hátsó tengelye alá az áldozat.

Információink szerint a buszon utazók közül többen sokkot kaptak, a balesetező busz utasait, egy másik volános jármű szállította Szegedre.

A gázoló busz sofőrje teljesen összetört, magába roskadva ül a busz lépcsőjén

Egy rövid időre (kb. fél órára) a rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességére lezárták a 47-es főutat.
 

További hírek

Molnár Áron polgármester és Dr. Füzesy István alpolgármester üzleti reggelit szervezett algyői cégvezetőknek. A találkozó célja Algyő Nagyközség Önkormányzatának 2023-as költségvetésének ismertetése, a célok és a leendő fejlesztések prezentálása volt, illetve a vállalkozásokkal történő párbeszéd erősítése.

2023. március 23. | Gazdaság Bővebben

Algyőn két helyszín, vállalkozás, a Levendula Szálloda és a Vámos cukrászda szerezte meg a kerékpárosbarát szolgáltató címet. Ezen a két helyen a kerékpárosok számára összekészített szerszámokkal, eszközökkel teli láda áll majd a biciklisek rendelkezésére, amelyekkel orvosolhatóak lesznek a tekerés közben felmerülő problémák.

2023. március 22. | Egészség, életmód Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00747-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. április 1. – 2023. április 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. március 21. | Gazdaság Bővebben

Március 11-én rendezték meg Veszprémben az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2023. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A rendezvényre az ország minden tájáról, 36 klub 351 versenyzője nevezett.

2023. március 21. | Sport Bővebben

A február 25-én tartott Sportbál keretein belül adták át az Algyő Jó Tanulója–Jó Sportolója kitüntetéseket, amelyet mind a sportban, mind a tanulásban eredményesen szereplő fiatalok kaptak meg.

2023. március 14. | Sport Bővebben

×