× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gázolajat csapoltak le a munkagépekből

|
2010. március 24. | Rendőrség

Gázolaj tolvajokat vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság, akik még március 14-én éjszaka csapolták le több munkagép tartályát Algyőn.

Gázolaj tolvajokat vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság, akik még március 14-én éjszaka csapolták le több munkagép tartályát Algyőn. A 20 és 33 éves többszörösen büntetett előéletű férfiak arra a telephelyre mentek be, ahol az M43-as építkezéséhez használt munkagépeket tárolják, majd 150 liter gázolajat csapoltak le különféle munkagépekből, míg egy kamrából egy félmillió forint értékű fúró-véső gépet is meglovasítottak. A Szegedi Rendőrkapitányság az adatgyűjtés eredményeként jutott el a két feltételezett elkövetőhöz, akiknél csütörtökön házkutatást is tartottak. Gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően a nyomozók mindkét férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

 

További hírek

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Falunap egyik kiemelt rendezvényeként az Algyői Foltvarrók Köre 15. jubileumi kiállítása nyílt meg. 2009-ben nyolc fővel indult a szakköri foglalkozás, jelenleg 15 fővel járnak tárlatokra, fesztiválokra.

2024. június 03. | Kultúra Bővebben

×