× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gázolajat csapoltak le a munkagépekből

|
2010. március 24. | Rendőrség

Gázolaj tolvajokat vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság, akik még március 14-én éjszaka csapolták le több munkagép tartályát Algyőn.

Gázolaj tolvajokat vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság, akik még március 14-én éjszaka csapolták le több munkagép tartályát Algyőn. A 20 és 33 éves többszörösen büntetett előéletű férfiak arra a telephelyre mentek be, ahol az M43-as építkezéséhez használt munkagépeket tárolják, majd 150 liter gázolajat csapoltak le különféle munkagépekből, míg egy kamrából egy félmillió forint értékű fúró-véső gépet is meglovasítottak. A Szegedi Rendőrkapitányság az adatgyűjtés eredményeként jutott el a két feltételezett elkövetőhöz, akiknél csütörtökön házkutatást is tartottak. Gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően a nyomozók mindkét férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×