× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Frontális ütközés az algyői hídnál

|
2010. április 29. | Rendőrség

Baleset miatt félpályán lezárták a 47-es utat Szeged és Hódmezővásárhely között, az algyői hídnál - közölte a rendőrség.

A hídon két személygépjármű frontálisan ütközött. A balesetben a két jármű vezetője súlyosan sérült meg - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az eddigi adataink alapján a Szeged irányába közlekedő Renault Kangoo típusú járművezetője, feltételezhetően elaludt a volán mögött és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Skoda Octávia típusú személygépjárművel. A Skoda sofőrje beszorult a gépjárműbe, őt a tűzoltók szabadították ki.

A hidat a balesetet követően lezárták, 11 óra előtt fél pályán rendőri irányítás mellett megindulhatott a forgalom, de mindkét irányban hatalmas torlódás alakult ki. A forgalom végül fél 12 után indult meg mindkét irányban a 47-es számú főúton az algyői hídnál.

  

 

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×