× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Frontális ütközés az algyői hídnál

|
2010. április 29. | Rendőrség

Baleset miatt félpályán lezárták a 47-es utat Szeged és Hódmezővásárhely között, az algyői hídnál - közölte a rendőrség.

A hídon két személygépjármű frontálisan ütközött. A balesetben a két jármű vezetője súlyosan sérült meg - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az eddigi adataink alapján a Szeged irányába közlekedő Renault Kangoo típusú járművezetője, feltételezhetően elaludt a volán mögött és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Skoda Octávia típusú személygépjárművel. A Skoda sofőrje beszorult a gépjárműbe, őt a tűzoltók szabadították ki.

A hidat a balesetet követően lezárták, 11 óra előtt fél pályán rendőri irányítás mellett megindulhatott a forgalom, de mindkét irányban hatalmas torlódás alakult ki. A forgalom végül fél 12 után indult meg mindkét irányban a 47-es számú főúton az algyői hídnál.

  

 

 

További hírek

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Falunap egyik kiemelt rendezvényeként az Algyői Foltvarrók Köre 15. jubileumi kiállítása nyílt meg. 2009-ben nyolc fővel indult a szakköri foglalkozás, jelenleg 15 fővel járnak tárlatokra, fesztiválokra.

2024. június 03. | Kultúra Bővebben

×