× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Forgalomkorlátozás

|
2015. július 29. | Rendőrség
A 2015. augusztus 1-én reggel 6 órától 2015. augusztus 1-én 18 óráig az Algyői Faluház és Könyvtár megrendezi az I. Csongrád Megyei Olasz Autós Találkozó elnevezésű rendezvényt, melynek idejére a Búvár utca (Bartók B. utcától a Posta épületéig terjedő szakaszon), valamint a Fazekas utca Fő térrel párhuzamos szakaszának gépjármű forgalom előli elzárását Algyő Nagyközség Jegyzője a rendezvény időtartamára elrendeli.

A rendezvény területének és környezetének biztosítását az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület végzi.

A gépjármű forgalom előli elzárását a Gyeviép Nkft. „MEGÁLLNI TILOS, BEHAJTANI TILOS” tilalmi jelzőtáblák kihelyezésével jelzi.

Az érkező gépjárművek parkolásának biztosítása a Rendező kötelessége.
 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×