× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Forgalomkorlátozás

|
2015. július 29. | Rendőrség
A 2015. augusztus 1-én reggel 6 órától 2015. augusztus 1-én 18 óráig az Algyői Faluház és Könyvtár megrendezi az I. Csongrád Megyei Olasz Autós Találkozó elnevezésű rendezvényt, melynek idejére a Búvár utca (Bartók B. utcától a Posta épületéig terjedő szakaszon), valamint a Fazekas utca Fő térrel párhuzamos szakaszának gépjármű forgalom előli elzárását Algyő Nagyközség Jegyzője a rendezvény időtartamára elrendeli.

A rendezvény területének és környezetének biztosítását az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület végzi.

A gépjármű forgalom előli elzárását a Gyeviép Nkft. „MEGÁLLNI TILOS, BEHAJTANI TILOS” tilalmi jelzőtáblák kihelyezésével jelzi.

Az érkező gépjárművek parkolásának biztosítása a Rendező kötelessége.
 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×