× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Fonalból adomány

|
2014. február 09. | Napjaink
Az algyői Alkotóház Fürge ujjak csapata szívesen venné a lakosságtól kapott jó minőségű fonalakat, kötéshez, horgoláshoz.

A gyapjúfonalak mellett a gyapjút tartalmazó fonalakat is megköszönik. Otthon hányódó bármilyen színű fonal is lehet adomány. Így tudnák a munkájukat segíteni azok, akik már nem hasznosítják ezeket a fonalakat. A tervek szerint készítenének sapkákat, sálakat, zoknikat a következő vásárra vagy kiállításra.

Az adományok átadása: az Alkotóházban (Kastélykert utca 106. alatt) hétfőnként 17-től 19 óráig.
 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×