× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Földhasználati bejelentési kötelezettség meghosszabbítása

|
2013. augusztus 01. | Gazdaság

Meghosszabbításra kerültek a földhasználati nyilvántartásba történő bejelentési kötelezettségek teljesítésének időpontjai.

A termőföldről szóló 1994. évi LV. törvény (Tft) 25/G. § (1) bekezdése alapján a földhasználati nyilvántartásba bejegyzett

  1. magánszemély földhasználó a személyi azonosítóját és az állampolgárságát,
  2. gazdálkodó szervezet földhasználó a statisztikai azonosítóját
    köteles 2013. szeptember 30-ig bejelenteni  a földhasználatát nyilvántartó ingatlanügyi hatóság részére.

A fenti azonosító adatközlési kötelezettség  azt a földhasználati  nyilvántartásba bejegyzett földhasználót terheli, aki ennek a kötelezettségének  2013. március 30. napjáig nem tett eleget és 2013. szeptember 30-ig földhasználati bejelentést sem nyújt be

A bejelentés módja:  Az „azonosító adatközlési adatlap” kötelező használatával.

Az ingatlanügyi hatóság – 2013. szeptember 30-át követően – húszezer forint összegű bírsággal sújtja azt a földhasználati nyilvántartásba bejegyzett földhasználót, aki az azonosító adatközlési kötelezettségének határidőn belül nem tesz eleget.

Részletes tájékoztatást az Algyői Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján megtekintheti!  

 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×