× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Fogyókúrázzunk együtt – lehet könnyebben!

|
2014. november 12. | Egészség, életmód
Kedves Algyőiek! 2014. novemberétől szeretnék elindítani Algyőn egy „Fogyjunk együtt” akciót. 20–30 embert szeretnék arra az útra elvinni, amin jómagam is lassan egy hónapja vagyok, 8 kg mínusszal, mindenféle csodaszer, éhezés, önsanyargatás nélkül.

Szeretném azt, hogy egy összetartó, egymást segítő, bíztató kis csoport jöjjön létre, ahol mindenkinek ugyanaz a problémája van, fogyni szeretne! Akár csak 5 kilótól, vagy éppen 25 kilótól szeretnél megszabadulni, van rá hatékony, mellékhatásoktól és különösebb megerőltetésektől, csodaszerektől
mentes megoldás!

Egy jókedvű kis közösségben sokkal könnyebb, motiváltabb az ember, nincs szégyenérzete, „csupán” egyetlen mellékhatása, a fogyás! Az egész program állapotfelméréssel indulna, hogy mindenkinek egyedileg legyen kiszűrve az esetleges egészségi problémája, Dr. Tóth Krisztina segítségével. Orvosi felügyelettel, Dr. Bakó Ildikó közremûködésével mindenki állapotára figyelve, akinek mikor felvetettem ezt a lehetőséget, örömmel fogadta, hisz orvosként ő is támogat egy ilyen kezdeményezést.

Veszíteni semmit nem fogunk, csupán kilókat! Az állapotfelmérés mindenkinek egyénre szabottan megadja a problémákat, a diétás étrendjét, melynek összeállításában a felmérés is segítségül fog szolgálni, valamint egy nemsokára megjelenô kiadvány. Ebben receptek, étkezési tanácsok, különböző ételek elkészítésének leírásai lesznek megtalálhatóak. De ezt természetesen bővíteni is lehet, hisz mindenkinek lesz egy-egy jó ötlete még az ételekhez, amit megosztunk egymással.

Itt nem önsanyargató tornáról van egyelőre szó, az majd akkor lép be, amikor már 10–15 %-os fogyást elért mindenki. De természetesen vízitorna megszervezésére is lenne lehetőség, ahol könnyebb a mozgás, a „talajtorna”
csak utána jöhet. Addig is szervezhetünk közös sétákat, az iskola mögött lévő „kínzóeszközökhöz” látogatást, és mindenki, amennyi és ami jólesik azt használhatja. Várom az elszántak jelentkezését, tegyünk önmagunkért, az egészségünkért könnyedén, jókedvű csapatban!

Nekem már sikerült elindulnom, fogom a kezed és segítek, hogy jövő tavaszra mindenki még csinosabb, kiegyensúlyozottabb és jókedvűbb legyen!

Jelentkezés: Landler Ibolya, 6750 Algyő Bácska utca 24., telefon: 06-20-281-1541.
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×