× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Fenomenális Nikolayenko

|
2021. szeptember 15. | Sport

Női kézilabda NB I./B, Keleti csoport, 1. forduló: Levendula Hotel FKSE-Algyő – Kispest : 36–31 (20–17)

Algyő, Fehér Ignác Általános Iskola, 150 néző. Vezette: Gulybán, Juhász.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Gadányi – Szepesi 4, Simon 3, Miklós 1, Rózsa 1, Csáki 4, Zsilák 2. Csere: Dobó (kapus), Nikolayenko 15, Ilyés 3, Vass 1, Aracsi, Németh 2, Balázs, Farkas, Lovistyék. Edző: Farkas József.

Farkas József: – A szív győzelmét arattuk. Hatalmasat küzdöttünk, uraltuk a mérkőzést, rengeteget készültünk erre a bajnokira. Védekezésben kellően kemények, támadásban szinte megállíthatatlanok voltunk, nagyon akartunk. Nikolayenko teljesítménye fenomenális volt, kapusaink is remekül védtek. Így kell továbbmennünk, mert újabb fontos hazai meccsünk lesz! Nagyon köszönjük azoknak, akik kilátogattak a mérkőzésünkre, rendkívül sokat segítettek nekünk. Külön öröm, hogy számos utánpótlás-játékosunk is buzdított minket, köszönjük!

 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×