× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Fenomenális Nikolayenko

|
2021. szeptember 15. | Sport

Női kézilabda NB I./B, Keleti csoport, 1. forduló: Levendula Hotel FKSE-Algyő – Kispest : 36–31 (20–17)

Algyő, Fehér Ignác Általános Iskola, 150 néző. Vezette: Gulybán, Juhász.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Gadányi – Szepesi 4, Simon 3, Miklós 1, Rózsa 1, Csáki 4, Zsilák 2. Csere: Dobó (kapus), Nikolayenko 15, Ilyés 3, Vass 1, Aracsi, Németh 2, Balázs, Farkas, Lovistyék. Edző: Farkas József.

Farkas József: – A szív győzelmét arattuk. Hatalmasat küzdöttünk, uraltuk a mérkőzést, rengeteget készültünk erre a bajnokira. Védekezésben kellően kemények, támadásban szinte megállíthatatlanok voltunk, nagyon akartunk. Nikolayenko teljesítménye fenomenális volt, kapusaink is remekül védtek. Így kell továbbmennünk, mert újabb fontos hazai meccsünk lesz! Nagyon köszönjük azoknak, akik kilátogattak a mérkőzésünkre, rendkívül sokat segítettek nekünk. Külön öröm, hogy számos utánpótlás-játékosunk is buzdított minket, köszönjük!

 

További hírek

Vajda Attila olimpiai bajnok kenus is a település vendége volt augusztus elején, Algyőn szálltak meg ugyanis már ötödik alkalommal a kajak-kenu szerelmesei. Az ALTE és a civil szervezetek gyümölccsel, süteménnyel és programmal készültek fogadásukra.

2021. szeptember 20. | Sport Bővebben

Már csak az Algyő áll pontveszteség nélkül a megyei I. osztályban. A negyedik fordulóban a Tiszasziget elveszítette a veretlenségét, a péntek esti szegedi rangadó pedig döntetlennel ért véget.

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

A végéhez ért a Levendula Hotel FKSE-Algyő NB I/B-s női kézilabdacsapatának felkészülése. Farkas József tanítványai a hétvégén bemutatkozhatnak az új osztályban, az előző kiírás bronzérmese lesz a vendég a Fehér Ignác Általános Iskola Sportcsarnokában.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

Megvan az Algyő szezonbeli első győzelme. Az algyőiek korábban is lezárhatták volna a találkozót a játékot bátran felvállaló deszkiekkel szemben, végül egy öngóllal dőlt el végleg a három pont sorsa.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

Jubiláló véradókat köszöntött Molnár Áron polgármester és Füzesy István alpolgármester a Polgármesteri Hivatal dísztermében, a legtöbbször – 90-szer – Boldizsár István és Varga Lajos Zoltán adott vért Algyőn.

2021. szeptember 10. | Egészség, életmód Bővebben

×