× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Félpályás útzár hétfő reggeltől a 47-es úton

|
2014. december 14. | Rendőrség
LIGA Tanács december 15-én, hétfő reggel 7 órától délután 4 óráig országszerte félpályás útlezárást tart.

A szakszervezet tiltakozik a a korkedvezményes nyugdíj csökkentése, a cafetéria adóemelése ellen, követelik a költségvetési törvény érdemi megvitatását, az új Munka törvénykönyve munkavállalókra hátrányos rendelkezéseinek felülvizsgálatát, és a sztrájktörvény visszaállítását.

Csongrád megyében az 5-ös és a 47-es úton lehet hétfőn a tüntetés miatt forgalomkorlátozásra számítani. Zsura Brigitta, a LIGA regionális referense elmondta, 20-20 demonstrálót várnak a 47-es útra a Kastélykerthez az utat mind Szeged, mind Hódmezővásárhely felé egy pályára szűkítik. Az 5-ös úton a Maty-éri pályánál lehet a ligásokkal találkozni.

Nem a lakosság közlekedésének az akadályozása a cél, hanem a munkavállalói jogok képviselete – tette hozzá Zsura Brigitta. Megjegyezte, civilek is csatlakozhatnak a figyelemfelhívó megmozduláshoz, jelentkezni a liganet.hu honlapon lévő elérhetőségeken lehet. A szakszervezet honlapján elérhető egy mobilalkalmazás, a munkába tartók tájékozódhatnak az útlezárással érintett szakaszokról és a lehetséges kerülőutakról.
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×