× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Félmilliós csalást lepleztek le a rendőrök

|
2009. június 24. | Rendőrség

Csalás megalapozott gyanúja alapján folyik eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon 4 személy ügyében. A gyanúsítottak egy Kft-t vertek át – tájékoztatott dr. Tuczakov Szilvána a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A két algyői és két szegedi férfi a gyanú szerint az idei évben júniusban több alkalommal is – eddigi adatok szerint összesen ötször – megjelent az egyik helyi Kft telephelyén, és a többek között élelmiszer-forgalmazással foglalkozó Bt. nevében élelmiszereket vettek át különböző értékben olyan szállítólevél bemutatásával, melyet a Bt. nevére állítottak ki, de hamisított bélyegzőlenyomattal láttak el, így károsítva meg a betéti társaságot. Az ily módon megszerzett élelmiszerek értéke összesen megközelíti a félmillió Ft-ot. Az átvett áru egy részét azután továbbértékesítették.

A négy személy utolsó „akciója” június 22-én volt, amikor is a tranzakción a rendőrség is megjelent és előállította őket.

Az élelmiszerek egy részét – közel felét – a rendőrök megtalálták és lefoglalták. Az eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon folyamatban van.

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×