× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Felhívás adományozásra

|
2012. december 12. | Napjaink

Az Egyesített Szociális Intézmény Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálata ezúton kér segítséget azoktól, akik együtt éreznek – az önhibájukon kívül – nehéz helyzetbe került családokkal. Adományaik eddig is sokat jelentettek a szűkös anyagi körülmények között élőknek, ezért most is számítunk nemes lelkűségükre például ruhaneműk, háztartási eszközök, gyermekjátékok formájában.

Az utóbbi időben sajnos – a megemelkedett energia árak miatt – egyre többen kényszerülnek áttérni a fatüzeléses fűtési módra. Várunk tehát a fentieken túl, esetlegesen feleslegessé vált, a hideg téli hideg napokban meleget adó kályhákat is.

Az algyői önkormányzat tűzifa biztosításával igyekszik a rászorulókat segíteni.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján bízunk abban, hogy most is eredményes lesz felhívásunk, melynek eredményeként kis fényt tudunk vinni a nehéz sorban élők szürke napjaiba.

 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×