× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Felemásra sikerült az FKSE Algyő hétvégéje

|
2014. november 11. | Sport

Sajnos nem sikerült az FKSE Algyőnek az NB I/B keleti férfi kézilabda-bajnokság nyolcadik fordulójában a SBS Eger Eszterházy SZSE veretlenségét megtörnie. Háromgólos győzelemmel utazhattak haza a vendégek.
 
Hatalmas küzdelemnek lehettek tanúi mindazok, akik november 8-án ellátogattak az algyői sportcsarnokba. A hazaiak mindent elkövettek, hogy megszorongassák a bajnokesélyes egrieket, sőt a 16. percben a vezetést is átvették. Az első félidő végére a hevesiek 3 gólos előnyt csikartak ki, melyet a második félidőben sikerült megtartaniuk. Dankó Ervin fiai talán eddigi legmotiváltabb mérkőzésüket játszották, igazi csapatként küzdöttek. Ez mindenképpen biztató a jövőt illetően.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 8. forduló: FKSE Algyő – SBS Eger Eszterházy SZSE 26-29 (12-15)

Algyő, 400 néző. Vezette: Tomecskó-Hunyadi Tamás, Unyatinszki Tamás.
FKSE Algyő: DEÁK – Ambrus 2, ZÖLDY 6, László 2, Szepesi 1, KOCSIS 4, Béleczki 1. Csere: Farkas (kapus), Raffai 2, GAZSÓ 6, Pál, Kiss A., Valaczkai 1, Varga, Bolvári, Teimel 1. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Jól küzdött a csapatom a szépszámú közönségünk előtt. Az alapvető célt, hogy szoros mérkőzést játsszunk a 100 százalékos Egerrel, megvalósítottuk. Különösen tetszett a csapatjátékunk fejlődése."


A második csapat legyűrte a Kiskunmajsát

Az első csapat veresége ellenére mégis láthatott győzelmet hétvégén az algyői közönség, hiszen az FKSE-fakó hatgólos sikert aratott a vendég Kiskunmajsa ellenében a harmadosztály 7. fordulójában.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 7. forduló: FKSE Algyő II. – Kiskunmajsai SE 27-21 (13-10)

Algyő, 100 néző. Vezette: Hirth, Őry.
FKSE-Algyő II.: GERA – CZIRJÁK 4, VÖRÖS 4, SZÉLPÁL 7, Pádár, ZSADÁNYI, ZOMBORI 6/6. Csere: Pallér (kapus) Berta T. 1, Engi 2, Bozsák, Udvari, Szőri 3, Sárkány, Pál V., Tóbiás. Edző: Barok István.
Kiállítás: 8 perc, ill. 4 perc.
Hétméteres: 6/6, ill. 5/3.

Barok István: "Tartottunk a riválisunktól, s ez úgy megnövelte az adrenalinszintünket, hogy elléptünk 8-1-re. Szünetig felzárkózott a vendég gárda, de a vége előtt tíz perccel már kilenccel vezettünk, a végjátékot kicsit elkönnyelműsködtük, de most ez is belefért. A nyáron tőlünk Majsára igazolt Szögi Zolinak ajánljuk a győzelmet, és visszavárjuk."

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×