× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Felavatták a felújított és meghosszabbított hidat a tanösvényen

|
2021. június 30. | Önkormányzat

Molnár Áron polgármester és Katona Antal, a Gyeviép Nkft. ügyvezetője felavatta a felújított és meghosszabbított hidat a tanösvényen.

Algyő Nagyközség Önkormányzata és a DALERD Zrt. közösen megkezdte a fokok kitakarítását az ártérben. Ennek célja az ártéren található pangó vizek Tiszába történő visszaterelése volt. Ennek keretében a tanösvényen szükségessé vált a gyaloghíd meghosszabbítása és felújítása. Ennek visszahelyezését méltó módon szerették volna megünnepelni: a hagyományokhoz híven egy sörös hordót gurítottak át rajta, amit utána csapra is vertek a Szent Anna Teraszon és a projektben résztvevőkkel közösen fogyasztották el.

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata Algyő településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) módosítását tervezi a Bartók Béla utca – Tiszavirág utca találkozásánál lévő beépítetlen telekre vonatkozóan.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a járda és bejáró építésére meghirdetett pályázatot az önkormányzat felfüggeszti mert a beérkezett igények meghaladták a rendelkezésre álló térkő mennyiségét.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Csütörtökön délután 16 óra után nagy területen kapott lángra a tarló és a lábon álló gabona Algyő külterületén. A tűz két pótkocsira is átterjedt.

2021. július 23. | Rendőrség Bővebben

Az óvoda vezetőjét, Ozsváth Lászlóné Valikát a pandémiás helyzet változtatásra késztette, ezért a megszokott karácsonyi ünnepség helyett kerti parti szervezésével igyekezett vidámságot, örömet szerezni a régi kolléganőknek.

2021. július 21. | Oktatás Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából, a településüzemeltetést végző Gyeviép Nkft. földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség egyes területein. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2021. július 22. (csütörtök) a napnyugta utáni időszakban.

2021. július 20. | Önkormányzat Bővebben

×