× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Felavatták a felújított és meghosszabbított hidat a tanösvényen

|
2021. június 30. | Önkormányzat

Molnár Áron polgármester és Katona Antal, a Gyeviép Nkft. ügyvezetője felavatta a felújított és meghosszabbított hidat a tanösvényen.

Algyő Nagyközség Önkormányzata és a DALERD Zrt. közösen megkezdte a fokok kitakarítását az ártérben. Ennek célja az ártéren található pangó vizek Tiszába történő visszaterelése volt. Ennek keretében a tanösvényen szükségessé vált a gyaloghíd meghosszabbítása és felújítása. Ennek visszahelyezését méltó módon szerették volna megünnepelni: a hagyományokhoz híven egy sörös hordót gurítottak át rajta, amit utána csapra is vertek a Szent Anna Teraszon és a projektben résztvevőkkel közösen fogyasztották el.

 

További hírek

Hétfőn délután egy algyői családi ház padlásán égett háztartási hulladék és régi ágynemű a Kastélykert utcában – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

2022. augusztus 16. | Rendőrség Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk, az MVM Démász Áramhálózati Kft. a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2022. augusztus 16. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának nevében Füzesy István alpolgármester köszöntötte Puskás Jánosné Erzsike nénit 90. születésnapja alkalmából.

2022. augusztus 16. | Napjaink Bővebben

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

×