× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Fejlesztik az algyői Borbála fürdőt

|
2021. május 07. | Sport

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

Bella Ár­­pád, a Gyevitur Nkft. vezetője elmondta, visszatértek a kulcsos módszerre, ugyanis ez gazdaságosabb megoldás, mert korábban naponta ment tönkre óra és ezzel együtt az öltözőszekrény is.

Most már viszont kulcsot kap minden vendég a szekrényhez, ezért cserébe egyébként kauciót kell hagyni a recepción. Ez lehet pénzbeli, ami ezer forint, és lehet tárgy is, ezek természetesen visszajárnak a kilépéskor, a kulcs leadása után.

Bella Árpád beszámolt arról is, hogy amíg a vírus miatt zárva kellett tartaniuk, megújították a szaunarészleget is, valamint a szivattyúk cseréje is megtörtént, így a jövőben a legjobb minőségben működnek majd az élményelemek. Emellett persze a szükséges nagytakarítást és festést is elvégezték az elmúlt hónapokban.

Sőt, folyamatban van egy új kültéri medence építése is, ezt a tervek szerint nyáron vehetik birtokba a fürdőzők.

Az új szolgáltatás az árlistában is változást hoz majd, de a jövőben is megmarad az algyői lakosokat megillető kedvezmény, vagyis fél áron csobbanhatnak továbbra is.

Kérdésünkre elmondta, a múlt hétvége során többen ellátogattak a fürdőbe, de még csekély volt a forgalom, a két évvel ezelőtti május elsejei vendégszám negyedét mérték most. Hozzátette, örülnek, hogy vég­­re fogadhatnak vendégeket, és bíznak abban, hogy minél többen kapnak majd kedvet a fürdőzéshez.

forrás: www.delmagyar.hu (K.A.R.)

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×