× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Fejlesztik az algyői Borbála fürdőt

|
2021. május 07. | Sport

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

Bella Ár­­pád, a Gyevitur Nkft. vezetője elmondta, visszatértek a kulcsos módszerre, ugyanis ez gazdaságosabb megoldás, mert korábban naponta ment tönkre óra és ezzel együtt az öltözőszekrény is.

Most már viszont kulcsot kap minden vendég a szekrényhez, ezért cserébe egyébként kauciót kell hagyni a recepción. Ez lehet pénzbeli, ami ezer forint, és lehet tárgy is, ezek természetesen visszajárnak a kilépéskor, a kulcs leadása után.

Bella Árpád beszámolt arról is, hogy amíg a vírus miatt zárva kellett tartaniuk, megújították a szaunarészleget is, valamint a szivattyúk cseréje is megtörtént, így a jövőben a legjobb minőségben működnek majd az élményelemek. Emellett persze a szükséges nagytakarítást és festést is elvégezték az elmúlt hónapokban.

Sőt, folyamatban van egy új kültéri medence építése is, ezt a tervek szerint nyáron vehetik birtokba a fürdőzők.

Az új szolgáltatás az árlistában is változást hoz majd, de a jövőben is megmarad az algyői lakosokat megillető kedvezmény, vagyis fél áron csobbanhatnak továbbra is.

Kérdésünkre elmondta, a múlt hétvége során többen ellátogattak a fürdőbe, de még csekély volt a forgalom, a két évvel ezelőtti május elsejei vendégszám negyedét mérték most. Hozzátette, örülnek, hogy vég­­re fogadhatnak vendégeket, és bíznak abban, hogy minél többen kapnak majd kedvet a fürdőzéshez.

forrás: www.delmagyar.hu (K.A.R.)

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×