× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Fejlesztik az algyői Borbála fürdőt

|
2021. május 07. | Sport

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

Bella Ár­­pád, a Gyevitur Nkft. vezetője elmondta, visszatértek a kulcsos módszerre, ugyanis ez gazdaságosabb megoldás, mert korábban naponta ment tönkre óra és ezzel együtt az öltözőszekrény is.

Most már viszont kulcsot kap minden vendég a szekrényhez, ezért cserébe egyébként kauciót kell hagyni a recepción. Ez lehet pénzbeli, ami ezer forint, és lehet tárgy is, ezek természetesen visszajárnak a kilépéskor, a kulcs leadása után.

Bella Árpád beszámolt arról is, hogy amíg a vírus miatt zárva kellett tartaniuk, megújították a szaunarészleget is, valamint a szivattyúk cseréje is megtörtént, így a jövőben a legjobb minőségben működnek majd az élményelemek. Emellett persze a szükséges nagytakarítást és festést is elvégezték az elmúlt hónapokban.

Sőt, folyamatban van egy új kültéri medence építése is, ezt a tervek szerint nyáron vehetik birtokba a fürdőzők.

Az új szolgáltatás az árlistában is változást hoz majd, de a jövőben is megmarad az algyői lakosokat megillető kedvezmény, vagyis fél áron csobbanhatnak továbbra is.

Kérdésünkre elmondta, a múlt hétvége során többen ellátogattak a fürdőbe, de még csekély volt a forgalom, a két évvel ezelőtti május elsejei vendégszám negyedét mérték most. Hozzátette, örülnek, hogy vég­­re fogadhatnak vendégeket, és bíznak abban, hogy minél többen kapnak majd kedvet a fürdőzéshez.

forrás: www.delmagyar.hu (K.A.R.)

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×