× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Fejlesztések a honlapon, már a Facebook-on is olvasható

|
2012. március 03. | Napjaink

Örömünkre szolgál, hogy végre sikerült egy újabb és gyorsabb szerverre költöztetni a honlapunkat. Pár napig bizonytalanul volt elérhető a település honlapja, melyért Olvasóink szíves elnézését kérjük!

Átalakult a honlapnak a technikai oldala is. Ezen két változás pedig reméljük az Önök kényelmében is megnyilvánul, hiszen minden fejlesztés célja, a gyorsabb és hatékonyabb böngészés.

Ami pedig látványosabb és még kézzelfoghatóbb változás:

  • Reméljük hasznos és kedvelt szolgáltatása lesz az oldalnak a ’keresés’ funkció, ahol adott kifejezésekre lehet rákeresni a már majdnem 2000 Algyőt érintő cikket tartalmazó hírarchívumunkban. Ezen funkció elérhető a hírek oldalon a jobb felső sarokban. Nincs más teendő, csak begépelni a keresett szót, majd a "keress" gombra kattintani, és az oldal már ki is listázza azon cikkek bevezetőjét, amelyekben az adott kifejezés megtalálható.
  • Mostantól egy-egy cikket közvetlenül is kinyomtathatunk, vagy egy megadott e-mail címre küldhetünk, amennyiben a cikkek fölött megjelenő nyomtató vagy levél ikonra klikkelünk.
  • Az internet átalakulása, a közösségi oldalak megjelenése (az úgynevezett web 2.0-s szolgáltatások), ma már elengedhetetlen részét képezik mindennapjainknak. Ha tetszik, ha nem, az információk nagy része a statikus honlapokról a közösségi oldalakra tevődnek át. Ezért is van olyan nagy sikere a rohamosan terjedő "okos telefonoknak". Az oldal újdonságainak a sorába tartozik a már szinte minden nagyobb médiának (önkormányzati honlapok közül Algyő az elsők között!) elengedhetetlen részét képező facebook-modul. Ez egy automatikus rendszer. Azon látogatók akik ’tetszikelik’ jobb oldalt a facebook dobozban a honlap facebook oldalát, mostantól az oldal friss híreit, bejegyzéseit automatikusan láthatják linkként a facebook üzenőfalukon is. Így senki sem maradhat le a települést érintő egyetlen hírről, információról sem.
    Ezen kívül elérhetőek a már más honlapokon is megszokott "megosztás gombok" a cikkek alatt. Itt lehet ismerőseinknek ajánlani a facebookon, iwiw-en és a twitteren egy-egy általunk érdekesnek talált cikket.

Szót kell még ejtenünk az oldal látogatottsági adatairól. A tavalyi évben is tovább emelkedett a látogatók száma, ami éves szinten több mint 10.000 új látogatást eredményezett. Így már 85.000 fölötti az éves látogatások száma (312.966 oldalltetöltés), ami tartósan 230 fölötti napi látogatószámnak felel meg.

Köszönjünk eddigi látogatásukat oldalunkon és reméljük, a továbbiakban is olvassák híreinket, nézik oldalainkat!

 

További hírek

2023. augusztusában a Horgásztavak üzemeltetését a Gyeviép Nkft. vette át. A vízmennyiség és a környezet javítása érdekében akkor jelentős munkálatok indultak meg, amelyet vízügyi és halgazdálkodási szakemberek segítettek.

2024. március 28. | Önkormányzat Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00954-2/2024. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2024. március 30. – 2024. április 19-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2024. március 27. | Gazdaság Bővebben

A Magyar Vöröskereszt "Tedd a jót!" algyői alapszervezete húsvéti csomagosztást szervezett 2024. március 26-án. Az előre elkészített adományokkal 20 családnak tették szebbé az ünnepét, hiszen vannak, akik nehezen engedhetik meg maguknak a húsvéti finomságokat.

2024. március 27. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete nem támogatja az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola vezetője és a Szegedi Tankerületi Központ intézményi átszervezési törekvését.

2024. március 27. | Önkormányzat Bővebben

A Bartók Béla utcai és a Piac téri játszóterek új elemmel bővültek a gyerekek nagy örömére. Mind a két helyen drótkötélpályát alakított ki és épített meg a Gyeviép Nkft. A fejlesztésre 3,5 millió forintot költött Algyő Nagyközség Önkormányzata.

2024. március 26. | Önkormányzat Bővebben

×