× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Faültetés a Búzavirág utcában

|
2020. november 26. | Napjaink

2020 sajnos nagyon sok váratlan eseményt hozott mindenki számára. A Búzavirág utcai lakosokkal többször egyeztetett az Önkormányzat, hogy a DNY-i lakópark fényét emelve egységes utcakép, fásítás valósuljon meg. Sajnos a szigorítások és bevezetett intézkedések miatt ezt többször el kellett halasztani. 2020. novemberében azonban a Hivatalnak sikerült beszereznie az utca fásításához szükséges gömbkőris csemetéket, és megkezdődhetett a közös projekt.  2020. november 21.-én a lakók összefogva, közös csapatmunkaként - vállalva annak felmerülő egyéb költségeit - elültették az Önkormányzat által rendelkezésre bocsátott fákat, ezzel egy szép, hangulatos utcaképet kialakítva. Bízunk benne, hogy a közös projektnek meg lesz a hozadéka, és a fák teljes pompájukban tündökölhetnek a jövőben.

Külön köszönet Zsadányi Jánosnak a profi szakmai segítségért és az ültetés megszervezéséért! Köszönjük az önkormányzatnak a 20 db gömbkőris fát!

Búzavirág utcai lakók


Kapcsolódó galéria: Faültetés a Búzavirág utcában (5 db kép)

 

További hírek

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

×