× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Faültetés a Búzavirág utcában

|
2020. november 26. | Napjaink

2020 sajnos nagyon sok váratlan eseményt hozott mindenki számára. A Búzavirág utcai lakosokkal többször egyeztetett az Önkormányzat, hogy a DNY-i lakópark fényét emelve egységes utcakép, fásítás valósuljon meg. Sajnos a szigorítások és bevezetett intézkedések miatt ezt többször el kellett halasztani. 2020. novemberében azonban a Hivatalnak sikerült beszereznie az utca fásításához szükséges gömbkőris csemetéket, és megkezdődhetett a közös projekt.  2020. november 21.-én a lakók összefogva, közös csapatmunkaként - vállalva annak felmerülő egyéb költségeit - elültették az Önkormányzat által rendelkezésre bocsátott fákat, ezzel egy szép, hangulatos utcaképet kialakítva. Bízunk benne, hogy a közös projektnek meg lesz a hozadéka, és a fák teljes pompájukban tündökölhetnek a jövőben.

Külön köszönet Zsadányi Jánosnak a profi szakmai segítségért és az ültetés megszervezéséért! Köszönjük az önkormányzatnak a 20 db gömbkőris fát!

Búzavirág utcai lakók


Kapcsolódó galéria: Faültetés a Búzavirág utcában (5 db kép)

 

További hírek

Ez az év sok szempontból más volt, de egy biztosan nem változott: az emberek szeretnek segíteni.

2021. január 22. | Napjaink Bővebben

Nem tudta megnehezíteni az NB II.-es Le­vendula Hotel FKSE-Algyő az NB I.-ben remeklő MTK Budapest dolgát a női kézilabda magyar kupa 3. fordulójában.

2021. január 17. | Sport Bővebben

Az Önkormányzat D-vitamin csomaggal támogatja a hivatal és intézményeinek dolgozóit. Molnár Áron polgármester elmondta, hogy fontosnak tartja a megelőzést és a szervezetünk támogatását ezekben az időkben.

2021. január 12. | Önkormányzat Bővebben

A tavalyi év nehézségeit nem kell bemutatnunk senkinek, a Fashion Street háza táján is kérdésessé vált, meg fog-e jelenni print magazinunk az évben. A limitált példányszám miatt a legizgalmasabb cikkeinket online is elérhetővé tesszük. Íme az egyik kedvenc anyagunk, egy rendkívül motiváló interjú egy nagyon fiatal, de annál eltökéltebb sportolóval.

2021. január 09. | Sport Bővebben

Utcán hagyott pótkocsinak ütközött egy jármű Algyőn. Ugyan a sofőr figyelmetlensége okozta a bajt, de a nemrégiben történt eset újra rávilágított ar­­ra a problémára a településen, hogy sokan az utcán tárolják a gépjárműveiket, olyan tehergépkocsikat, mezőgazdasági gépeket, pótkocsikat, amelyeknek az utcai tárolása a belterület döntő részén tilos.

2021. január 08. | Napjaink Bővebben

×