× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Falunapi rendezvényt biztosítottak a polgárőrök

|
2014. május 07. | Rendőrség
Az algyői polgárőr egyesület tagjai minden évben lelkiismeretesen teljesítik az önként vállalt feladatokat, így a falunapi rendezvényt is biztosították.

A rendezvényt megelőző este vállalták az éjszakai őrzést, a kihelyezett sátrak, padok, árusító bódék épségének megóvását.

A rendezvény napján reggel 6 órától éjjel 1-ig a közrend, a közbiztonság fenntartását biztosították. Emellett segítették a vásári árusokat a kijelölt helyeiknek megtalálásában, a rendezvényekre látogatók gépjárműveinek parkolásában. Feladatuk volt még a rendezvény után kint maradt színpad, illetve felszerelések, eszközök éjszakai őrzése is.
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×