A Csongrád megyei Bíróság nyilvántartásba vette az Ezerjófű Algyői Egészségvédő Kör Közhasznú Egyesületet. Az Ezerjófű Egészségvédő Klub programjait április 19.-én és május 3.-án a tájházban tartja.

"> A Csongrád megyei Bíróság nyilvántartásba vette az Ezerjófű Algyői Egészségvédő Kör Közhasznú Egyesületet. Az Ezerjófű Egészségvédő Klub programjait április 19.-én és május 3.-án a tájházban tartja.

">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ezerjófű Egészségvédő Klub

|
2011. április 18. | Egészség, életmód

A Csongrád megyei Bíróság nyilvántartásba vette az Ezerjófű Algyői Egészségvédő Kör Közhasznú Egyesületet.

Az Ezerjófű Egészségvédő Klub programjait a tájházban tartja:

  • április 19. 17 óra – Kerti munkák; Aromaterápia 2. Hogyan használjuk az illóolajokat?
  • május 3. 17 óra – Kertgondozás; gyógyító táplálkozás 1.: A fűszernövények gyógyhatásai.
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×