× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Évzáró ünnepség az Algyői Szivárvány Óvodában

|
2015. június 28. | Oktatás
Hetekig tartó próbák és lázas készülődés előzte meg az iskolába készülő nagycsoportosok évzáró ünnepségét, melyet június első hétvégéjén tartottunk a Faluházban.

A Pillangó, a Katica és a Micimackó csoportosok ünnepélyes keretek között búcsúztak el kedves óvodájuktól. A nagycsoportosok műsora előtt Ozsváth Lászlóné Valika, az óvoda vezetője köszöntötte a szülőket, a családtagokat és a vendégeket. A gyermekek ünneplő ruhában szerepeltek a szépen feldíszített színpadon. Énekek, versek, dalos játékok követték egymást, miközben kedves kis képek villantak fel az óvodás éveikről.

A Katica csoport ballagásával együtt búcsúzott Gáborné Katika dajka néni is az óvodás évektől, hiszen megkezdi a megérdemelt nyugdíjas éveit.

A szülők köszönetet mondtak az óvoda dolgozóinak az elmúlt évek odaadó munkájáért.

Köszönjük a Faluház vezetőjének, Bene Zoltánnak és kollégáinak, hogy együttműködésükkel lehetővé tették évzárónk megtartását.

Reméljük, hogy a gyermekek az itt elsajátított ismereteikkel sikeresen veszik az iskolába lépés első akadályait és szívesen gondolnak majd vissza kedves óvodájukra.
 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×