× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Évzáró ünnepség az Algyői Szivárvány Óvodában

|
2015. június 28. | Oktatás
Hetekig tartó próbák és lázas készülődés előzte meg az iskolába készülő nagycsoportosok évzáró ünnepségét, melyet június első hétvégéjén tartottunk a Faluházban.

A Pillangó, a Katica és a Micimackó csoportosok ünnepélyes keretek között búcsúztak el kedves óvodájuktól. A nagycsoportosok műsora előtt Ozsváth Lászlóné Valika, az óvoda vezetője köszöntötte a szülőket, a családtagokat és a vendégeket. A gyermekek ünneplő ruhában szerepeltek a szépen feldíszített színpadon. Énekek, versek, dalos játékok követték egymást, miközben kedves kis képek villantak fel az óvodás éveikről.

A Katica csoport ballagásával együtt búcsúzott Gáborné Katika dajka néni is az óvodás évektől, hiszen megkezdi a megérdemelt nyugdíjas éveit.

A szülők köszönetet mondtak az óvoda dolgozóinak az elmúlt évek odaadó munkájáért.

Köszönjük a Faluház vezetőjének, Bene Zoltánnak és kollégáinak, hogy együttműködésükkel lehetővé tették évzárónk megtartását.

Reméljük, hogy a gyermekek az itt elsajátított ismereteikkel sikeresen veszik az iskolába lépés első akadályait és szívesen gondolnak majd vissza kedves óvodájukra.
 

További hírek

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

A közlekedési szokások és igények megismerése érdekében Algyő vonatkozásában elkészült egy mobilitási kérdőív, amely két irányt érint, egyrészt a lakosságit (Algyő belterület), illetve a munkahelyit (MOL ipartelep, Jura Ipari Park).

2023. december 02. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Nőegylet idén is csodaszép adventi koszorút készített a községnek.

2023. december 02. | Napjaink Bővebben

Budapesten, a Szent Gellért Csarnokban rendezték meg a 2. Zen Power Taekwon-do Kids Hatpróba nevű versenyt, ahol az utánpótláskorú harcművészek mérethették meg magukat küzdelem, formagyakorlat, erőmérő, elmélet, gyorsaság és speciáltechnika állomásokon.

2023. december 01. | Sport Bővebben

×