× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Évzáró ünnepség az Algyői Szivárvány Óvodában

|
2015. június 28. | Oktatás
Hetekig tartó próbák és lázas készülődés előzte meg az iskolába készülő nagycsoportosok évzáró ünnepségét, melyet június első hétvégéjén tartottunk a Faluházban.

A Pillangó, a Katica és a Micimackó csoportosok ünnepélyes keretek között búcsúztak el kedves óvodájuktól. A nagycsoportosok műsora előtt Ozsváth Lászlóné Valika, az óvoda vezetője köszöntötte a szülőket, a családtagokat és a vendégeket. A gyermekek ünneplő ruhában szerepeltek a szépen feldíszített színpadon. Énekek, versek, dalos játékok követték egymást, miközben kedves kis képek villantak fel az óvodás éveikről.

A Katica csoport ballagásával együtt búcsúzott Gáborné Katika dajka néni is az óvodás évektől, hiszen megkezdi a megérdemelt nyugdíjas éveit.

A szülők köszönetet mondtak az óvoda dolgozóinak az elmúlt évek odaadó munkájáért.

Köszönjük a Faluház vezetőjének, Bene Zoltánnak és kollégáinak, hogy együttműködésükkel lehetővé tették évzárónk megtartását.

Reméljük, hogy a gyermekek az itt elsajátított ismereteikkel sikeresen veszik az iskolába lépés első akadályait és szívesen gondolnak majd vissza kedves óvodájukra.
 

További hírek

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Hatvanban, a XXI. ITF Taekwon-do Nemzetek Kupáját. A versenyre, 8 ország több mint 300 sportolója nevezett. A harcművészek küzdelem és formagyakorlat kategóriákban mérhették össze tudásukat. Az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztálya 3 fővel képviseltette magát, akik 2 éremmel térhettek haza.

2023. május 31. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Képviselő-testülete a 2023. május hó 31. napján tartott ülésén, a 148/2023. (V.31.) Kt, határozatával megállapította, hogy az Algyő Nagyközség Önkormányzata tulajdonában álló víziközművek koncessziós szerződés keretében történő üzemeltetésére a Szegedi Vízmű Zrt részéről benyújtott pályázat érvényes, a pályázati eljárás eredményes.

2023. május 31. | Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Egészségház u. 42. I. emelet 4. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására, 2023. július 01-től.

2023. május 30. | Önkormányzat Bővebben

Az „Esély Otthon az algyői fiataloknak" (EFOP-1.2.11-16-2017-00045) elnevezésű pályázat keretében az Algyő, Kosárfonó utca 16. szám alatti ingatlanban 13 lakás került kialakításra. Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet 11 lakásingatlan kedvezményes használatára.

2023. május 30. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. fsz. 2. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására, 2023. július 01-től.

2023. május 30. | Önkormányzat Bővebben

×