× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Évzáró ünnepség az Algyői Szivárvány Óvodában

|
2015. június 28. | Oktatás
Hetekig tartó próbák és lázas készülődés előzte meg az iskolába készülő nagycsoportosok évzáró ünnepségét, melyet június első hétvégéjén tartottunk a Faluházban.

A Pillangó, a Katica és a Micimackó csoportosok ünnepélyes keretek között búcsúztak el kedves óvodájuktól. A nagycsoportosok műsora előtt Ozsváth Lászlóné Valika, az óvoda vezetője köszöntötte a szülőket, a családtagokat és a vendégeket. A gyermekek ünneplő ruhában szerepeltek a szépen feldíszített színpadon. Énekek, versek, dalos játékok követték egymást, miközben kedves kis képek villantak fel az óvodás éveikről.

A Katica csoport ballagásával együtt búcsúzott Gáborné Katika dajka néni is az óvodás évektől, hiszen megkezdi a megérdemelt nyugdíjas éveit.

A szülők köszönetet mondtak az óvoda dolgozóinak az elmúlt évek odaadó munkájáért.

Köszönjük a Faluház vezetőjének, Bene Zoltánnak és kollégáinak, hogy együttműködésükkel lehetővé tették évzárónk megtartását.

Reméljük, hogy a gyermekek az itt elsajátított ismereteikkel sikeresen veszik az iskolába lépés első akadályait és szívesen gondolnak majd vissza kedves óvodájukra.
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×