Az algyői Fehér Ignác Általános Iskolában is szeptember 3-án kezdődött meg a 2012/2013. tanév. Idén 329 diák kezdi meg tanulmányait az algyői iskolában. Az első évfolyamon 50 kisdiák várta izgatottan a tanév kezdetét.

"> Az algyői Fehér Ignác Általános Iskolában is szeptember 3-án kezdődött meg a 2012/2013. tanév. Idén 329 diák kezdi meg tanulmányait az algyői iskolában. Az első évfolyamon 50 kisdiák várta izgatottan a tanév kezdetét.

">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Évkezdés az iskolában

|
2012. szeptember 06. | Oktatás

Az algyői Fehér Ignác Általános Iskolában is szeptember 3-án kezdődött meg a 2012/2013. tanév.

Idén 329 diák kezdi meg tanulmányait az algyői iskolában. Az első évfolyamon 50 kisdiák várta izgatottan a tanév kezdetét. Számukra Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete ingyenesen biztosította a tankönyveket, melynek értéke 12 ezer 80 forint, vagy 8 ezer 550 forint, attól függően, hogy részt vesznek-e angol nyelvi képzésben első osztálytól.

Az új iskola adta lehetőségeket figyelembe véve módosították pedagógiai programjukat. Ennek köszönhetően közoktatási típusú sportiskola képzés kezdődik az 1. és az 5. évfolyamon. Elsődleges cél az utánpótlás-nevelés: kézilabda, úszás és labdarúgás szakterületeken.

Hagyományaikhoz híven továbbra is sok színes programmal várnak minden kedves érdeklődőt egész tanévben!

További információ: az www.algyoiskola.hu honlapon, illetve az iskola hirdetőtábláin.

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

×