× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Év orvosa - Astellas díj pályázata: Szavazzon dr. Bakó Ildikóra!

|
2014. február 17. | Napjaink

„Az Astellas-díj – az alapítói szándék szerint – elsősorban és leginkább azokat illeti, akik kiemelkedő emberi és szakmai teljesítményükkel a páciensek és a kollégák elismerését is képesek tartósan kivívni” – olvasható a http://evorvosa.astellasdij.hu/news/ cím alatt. „Nem az egyszeri, katartikus pillanatok az igazán fontosak, hanem sokkal inkább a beteghez való folyamatos odafordulás, az empátia és a hivatásszeretet, amely leginkább jellemzi őket. Lehet szó háziorvosról, kórházi, vagy egyéb intézményben tevékenykedő orvosról, a lényeg, hogy páciensei által elismert, nagyszerű gyógyító legyen. Várjuk betegtörténeteiket legkésôbb 2014. február 18-ig!” E felhívásra jelentkezve Landler Ibolya a saját történetével jelölte az algyői házirovosát, dr. Bakó Ibolyát az Astellas-díjra.

A http://evorvosa.astellasdij.hu/candidates/309 link alatt az alábbi információk és szori olvasható:
Szakterület: belgyógyászat, háziorvostan.
Beosztás: háziorvos, belgyógyász szakorvos.
Intézmény: Háziorvosi Rendelő, Algyő.
Település: Algyő.
Pályázati kategória: Közönségjelölt

 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×