× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Érettségiző diákok figyelmébe! Megváltozott jegy- és bérletvásárlási lehetőségek

|
2020. április 22. | Migrált hírek

A koronavírus-járvány következtében megváltoztak a jegy- és bérletvásárlási lehetőségek, ezért ahhoz, hogy a vizsgákra történő utazásodhoz szükséges menetjegyedet, bérletedet időben meg tudd váltani, az alábbi elővételi módokról tájékoztatunk.

Társaságunk a járművezetők és utasok egészségének megőrzése érdekében 2020. március 23-tól felfüggesztette a járművezetői jegyértékesítést és az első ajtós felszállítást, ezért menetjegyedet, bérletedet csak elővételben tudod megvásárolni!

Fenti intézkedéssel egyidejűleg bevezettük a Mobiljegy és Simple applikációkon keresztül történő jegy-, illetve bérletvásárlási lehetőséget helyi és helyközi közlekedésben egyaránt. Az alkalmazás segítségével bármikor gyorsan és egyszerűen megválthatod a menetjegyed, és bérletedet, melyet az ellenőrzéskor az applikációban be is tudsz mutatni.

A mobilalkalmazásban a helyközi járatokra szóló jegyeket az indulási és érkezési állomás közötti kilométertávolság kiválasztásával lehet megvásárolni. Az adott távolsághoz tartozó adatok – az indulás és az érkezés helyét beírva - a menetrendek.hu rendszerében találhatók meg, amely az applikációból is elérhető.

A helyközi bérleteket szintén az utazásodhoz megfelelő kilométertávolságra tudod megvásárolni, helyi bérlet vásárlása esetén pedig az adott várost kell először kiválasztanod. (az egyes helyi bérlettípusok feltöltése az applikációba folyamatosan történik)
Mobiljegy vásárlással kapcsolatos tudnivalókról Társaságunk honlapján ( https://www.volanbusz.hu/hu/jegy-es-berlet/mobiljegy ) részletesen olvashatsz.

Menetjegyedet megválthatod továbbá a Volánbusz honlapján elérhető, online értékesítési rendszerben szereplő járatokra és viszonylatokra is, melyek körét az elrendelt pandémiás veszélyhelyzetre tekintettel bővítettük.

Internet elérés hiányában menetjegyedet megválthatod elővételi pénztáraikban akár 2 héttel előre, automatáinkból és menetjegyet értékesítő ügynökeinknél is. (ahol helyileg ez a lehetőség rendelkezésre áll) Elővételi pénztáraink elérhetőségét megtalálod a https://www.volanbusz.hu/hu/jegy-es-berlet/szemelyes-vasarlas/allomasok-es-penztarak címen.

A kialakult járványhelyzetre tekintettel kérjük, hogy lehetőség szerint menetjegyedet, bérletedet elektronikus úton váltsd meg.

Kedvezményes utazáshoz a 2019/2020-as tanév I. féléves matricájával érvényesített diákigazolványokat, valamint az eredeti aláírással és pecséttel nem rendelkező diákgazolványt helyettesítő Igazolásokat elfogadjuk.

A vizsgákhoz sok sikert kíván a VOLÁNBUSZ! Együtt sikerül!

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×