× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Épül a konyha és a szálloda

|
2014. február 18. | Gazdaság
Az algyői Szabadidő Központ területén épülő 600 személy számára szolgáló konyha valamint az algyői szálloda előreláthatólag 2014. szeptemberében nyitja meg kapuit.

A konyha megépülésével a közétkeztetés szerepét ellátja, valamint a lakosság étkeztetését is biztosítja, amennyiben azt igénybe veszik a jövőben.

A konyhához tartozó 150 fős étterem a szállóban megszálló vendégeket látja majd el, mindemellett akár esküvők, eljegyzések, osztálytalálkozók, születésnapok, évfordulók megtartására is alkalmas lesz.

A Mintamenza programhoz való csatlakozással szeretné elérni az algyői önkormányzat és a Gyevitur Kft., hogy nagyobb részben a helyi őstermelők, helyi szállítók kapcsolódjanak be ebbe a körforgásba. Ezért várjákk azon algyői vállalkozók jelentkezését, akik a jövőben a konyha igényeinek megfelelően vállalják alapanyagok (állati, növényi) folyamatos előállítását, beszállítását.
Jelentkezni: Bús Melinda Gyevitur Kft (Tel: 06/20 3838-664)
 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×