× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Épül a konyha és a szálloda

|
2014. február 18. | Gazdaság
Az algyői Szabadidő Központ területén épülő 600 személy számára szolgáló konyha valamint az algyői szálloda előreláthatólag 2014. szeptemberében nyitja meg kapuit.

A konyha megépülésével a közétkeztetés szerepét ellátja, valamint a lakosság étkeztetését is biztosítja, amennyiben azt igénybe veszik a jövőben.

A konyhához tartozó 150 fős étterem a szállóban megszálló vendégeket látja majd el, mindemellett akár esküvők, eljegyzések, osztálytalálkozók, születésnapok, évfordulók megtartására is alkalmas lesz.

A Mintamenza programhoz való csatlakozással szeretné elérni az algyői önkormányzat és a Gyevitur Kft., hogy nagyobb részben a helyi őstermelők, helyi szállítók kapcsolódjanak be ebbe a körforgásba. Ezért várjákk azon algyői vállalkozók jelentkezését, akik a jövőben a konyha igényeinek megfelelően vállalják alapanyagok (állati, növényi) folyamatos előállítását, beszállítását.
Jelentkezni: Bús Melinda Gyevitur Kft (Tel: 06/20 3838-664)
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×