× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Elzavartuk a telet

|
2014. március 19. | Napjaink
Végre eljött ez a nap is! Egy fergeteges farsangi mulatsággal elzavartuk a telet a Könyvtárban 2014. március 1-jén, szombaton! Mindenki várta már ezt, kicsi és nagy egyaránt, hiszen elég volt már a télből.

A Könyvtári Farsang a hagyományokhoz híven amolyan jutalom azoknak a gyerekeknek, akik rendszeresen járnak könyvtárba, így személyre szóló meghívót küldtünk mindenkinek.

Volt itt minden: jókedv és kacagás, farsangi fánk, sok szép színes és kreatív jelmez, bohócok és még sok-sok más…

Ezúttal Pepi Bohóc és barátai szórakoztattak minket mulatságos műsorukkal, majd Benyák Izabellával kézműves foglalkozáson vehettek részt a gyerekek, ahol gipszből készült farsangi álarcokat díszíthettek, valamint ügyes és kreatív farsangi kiegészítőket készítettek. Eközben arcfestésre és csillámtetoválásra is volt lehetőség: Pepi bohóc segítői szép színes mintákat pingáltak a gyerekek arcára, valamint csillogó-csillámló tetoválásokat varázsoltak a gyerekekre. Minden gyerek, aki részt vett a foglalkozásokon tombolát kapott, amellyel a rendezvény végén sorsoláson vehettek részt. A tombolán sok-sok játék talált gazdára.

Köszönjük a szülőknek a sok finomságot: süteményeket, üdítőket, amelyeket felajánlottak az ünnepi asztalra.

Ismét köszönjük Gondáné Juci néninek – a Könyvtár törzsolvasójának –, hogy újból finom farsangi fánkkal lepett meg bennünket! Valamint Lacziné Benyák Izabellának is köszönjük a kreatív kézművest fogalakozást!

Köszönetet mondunk mindenkinek, aki jelenlétével, munkájával hozzájárult, hogy együtt ilyen emlékezetes farsangi bulin vehettünk részt!

Reméljük jövőre ugyanilyen jókedvűen búcsúztatjuk a telet!
 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×