× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Először veszített pontot az ifjúsági csapatunk

|
2019. október 21. | Migrált hírek

Egy szép sorozat szakadt meg Csepelen. Az eddig zsinórban öt meccset nyerő férfi ifink pontot veszített. A csapat azonban olyan erényeket csillogtatott, hogy az edzőjük még sem szomorú. Mi sem.

Férfi ifjúsági bajnokság NB II Keleti csoport: Csepel DSE-FKSE-Algyő 26-26 (11-13)

Csepel 50 néző, vezette: Illing, Viczkó
FKSE: BORÓCZKY- KREMER 2, MÍG 7, TÓTH 2, BAJUSZ 3, VASS 7/5, CSÓTI 4. Csere: Hódi (kapus) Mészáros 1, Nagy, Pintér, Szilasi, Molnár. Edző: Prislinger Tibor.
Kiállítások: 8 ill. 8 perc. Hétméteresek: 7/7 ill. 6/5.
 
Prislinger Tibor: - Az egyik szemem sír a másik nevet. Sír az egy pont miatt, mert rengeteg ziccert kihagytunk. Nevet, mert meghaltunk a pályán egymásért és CSAPATKÉNT küzdöttünk. Dolgozunk tovább keményen!

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×