× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Először kapott ki idén a Kiskundorozsma

|
2021. május 03. | Sport

Először kapott ki a tavaszi idény során a Kiskundorozsma a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban. A hétvégén már nézők is lehettek a megyei pályák korlátai mellett, viszont természetesen a szabályokat betartva, csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók izgulhattak élőben a csapatukért.

Először kapott ki a Kiskundorozsma 2021-ben bajnoki meccsen. Hiába volt több ziccere is a hazaiaknak, a meccset Pataki értékesített büntetője döntötte el, több mint fél órát emberhátrányban futballozva is nyert az Algyő.

Kiskundorozsma – Algyő 0–1 (0-1)

Szeged-Kiskundorozsma, 50 néző. Vezette: Gargya Balázs – kiválóan (Kakuk, Fodor)
Kiskundorozsma: Rozs – Császár, Molnár K., Papp N., Lóki, Szecskó, Ottlik Márk, Ottlik Máté, Fülöp, Takács, Bodonji. Edző: Ottlik Roland.
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki, Heidrich, Varga G. (Deák, 62.), Daróczi (Jernei, 69.), Lajkó (Molnár G., 80.), Molnár Sz., Pataki (Belovai, 71.), Szil, Fórizs. Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerző: Pataki (15., 11-esből).
Kiállítva: Molnár Sz. (59.).
Jók: senki, ill. Heidrich, Fórizs, Pataki.

Ottlik Roland: – Ha egy hétig futballozunk, akkor sem rúgtunk volna gólt.

Podonyi Norbert: – Vért izzadva, emberhátrányban, nagy akarattal és némi szerencsével hoztunk el három pontot Dorozsmáról.

További eredmények:

  • Apátfalva–Mórahalom mérkőzést a koronavírus miatt elhalasztották
  • Tiszasziget - HFC II. 5-0 (3-0)
  • Székkutas - Foliaplast-Bordány SK 2-1 (1-0)
  • Szentesi Kinizsi - Makó 0-3 (0-1)
  • UTC - Csongrád-Kunság Aszfalt 0-4 (0-1)
  • Szeged-Csanád GA II. - DAFC Szeged 6-0 (5-0)

A 23. forduló programja:
Május 8., 17 óra: Csongrád-Kunság Aszfalt–Foliaplast-Bordány SK, Hódmezővásárhelyi FC II.–Székkutas, DAFC Szeged–Tiszasziget, Algyő–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II., ContiTech-Apátfalva–Kiskundorozsma, Makó–Mórahalom, UTC–Szentesi Kinizsi.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×