× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Elmaradt hulladékszállítási díjakkal kapcsolatos ügyfélfogadás

|
2015. június 11. | Önkormányzat
Alulírott Dr. Posgay Kázmér ügyvéd a Csm-i Településtisztasági Nonprofit Kft. képviseletében tájékoztatom Önöket, hogy dr. Nagy Emese ügyvédnő által megkezdett elmaradt hulladékszállítási díjak beszedésével kapcsolatos személyes ügyfélfogadást én folytatom.

A következő időpont: 2015. 06.11. napjának 17.00 órája, mely ügyfélfogadást  Algyő Kastélykert u. 49. (Szolgáltatóház) szám alatt tartjuk.

Kérjük, aki részletfizetési kedvezményben részesült a következő részlet befizetését ekkor eszközölni szíveskedjék, illetőleg akinek 2014. december 31. napjáig hátraléka van az adott napon azt rendezni tudja, mely alkalommal is korábban nyújtott kedvezmények igénybevehetőek.

Felhívom a Tisztelt Lakosság szíves figyelmét hogy mindezen díjbefizetések a 2014. december 31. napjáig lejárt tartozásokra vonatkozik, aki a 2015. I. negyedévre kapott csekket, azt azon rendezze, az ügyfélfogadáson nincs lehetőség a 2015. évi díjak befizetésére.
 

További hírek

2022. december 06.-án 11:00-15:00 óra között lezárásra kerül a Tisza töltésének az algyői vasúti híd és az Algyői-főcsatorna közötti szakasza, az Algyői szvtp-en végzendő műszaki feladatok miatt. 

2022. december 02. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Gyevikult NKft. ügyvezető igazgatói álláshely betöltésére.

2022. november 29. | Önkormányzat Bővebben

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2022. december 19. napjától 2023. január 6. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2022. november 29. | Önkormányzat Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk, az MVM Démász Áramhálózati Kft. a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2022. november 29. | Gazdaság Bővebben

Nagy Martin mindig önzetlenül segített az embereknek, azt vallotta, hogy jót tenni jó! Emléke előtt tisztelegve októberben ételt osztottak algyői rászorulóknak. Martin édesapjának a célja minél több ember szemét felnyitni, hogy figyeljenek oda a körülöttük lévőkre, ez az akció is ezt szolgálta.

2022. november 23. | Napjaink Bővebben

×