× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Elmaradt hulladékszállítási díjakkal kapcsolatos ügyfélfogadás

|
2015. június 11. | Önkormányzat
Alulírott Dr. Posgay Kázmér ügyvéd a Csm-i Településtisztasági Nonprofit Kft. képviseletében tájékoztatom Önöket, hogy dr. Nagy Emese ügyvédnő által megkezdett elmaradt hulladékszállítási díjak beszedésével kapcsolatos személyes ügyfélfogadást én folytatom.

A következő időpont: 2015. 06.11. napjának 17.00 órája, mely ügyfélfogadást  Algyő Kastélykert u. 49. (Szolgáltatóház) szám alatt tartjuk.

Kérjük, aki részletfizetési kedvezményben részesült a következő részlet befizetését ekkor eszközölni szíveskedjék, illetőleg akinek 2014. december 31. napjáig hátraléka van az adott napon azt rendezni tudja, mely alkalommal is korábban nyújtott kedvezmények igénybevehetőek.

Felhívom a Tisztelt Lakosság szíves figyelmét hogy mindezen díjbefizetések a 2014. december 31. napjáig lejárt tartozásokra vonatkozik, aki a 2015. I. negyedévre kapott csekket, azt azon rendezze, az ügyfélfogadáson nincs lehetőség a 2015. évi díjak befizetésére.
 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×