× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Elhunyt Gulyás Sándor, az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke

|
2021. április 10. | Napjaink

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

Gulyás Sándor a polgárőr mozgalomban 9 éven keresztül végzett önzetlen társadalmi munkát az Algyői polgárőrségnél. 2012-től Algyő község közbiztonságának védelmében is tevékenykedett. 2017 májusától pedig elnökként vezette az algyői egyesület munkáját.

A Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szövetség munkájában is tevékenyen részt vett, 2020-tól ellátta a felügyelő bizottság elnöki teendőit. Aktív, társadalmi munkás személyiség volt. A polgárőr mozgalomban végzett tevékenységéért számos alkalommal kapott elismerést, kitüntetést. Legutóbb az OPSZ kitüntetését vette át.

Az Algyői Polgárőr Egyesület elnökeként számos civil szervezettel vette fel, illetve tartotta a kapcsolatot, működött együtt. A szegedi polgárőr egyesületekkel is jó munkakapcsolatot alakított ki.

Személyében egy tenni akaró vezető egyéniséget gyászol az Algyői Polgárőr Egyesület és a Megyei Szövetség.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

2021. május 07. | Sport Bővebben

Kitakarítják a fokokat és leeresztik a vizet a kubikgödrökből, amelyekben a szúnyogok szaporodni szoktak. Az invázió elleni védekezésben a katasztrófavédelem is segített. 

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Megkezdődött az Atka felé vezető út 47-es főút és a vasúti átjáró közötti szakaszának javítása, a kátyúzás és padka javítás idején forgalom terelésre, időszakos fennakadásokra lehet számítani az elkövetkező egy-két napban.

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Algyőn kinyitottak a szabadidős és kulturális intézmények is.

2021. május 04. | Kultúra Bővebben

Egyre többen költöznek a délnyugati lakóövezetbe Algyőn, így égető problémává vált a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése a Pipacs és a Gólya utcában.

2021. május 04. | Önkormányzat Bővebben

×