× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Elhunyt Gulyás Sándor, az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke

|
2021. április 10. | Napjaink

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

Gulyás Sándor a polgárőr mozgalomban 9 éven keresztül végzett önzetlen társadalmi munkát az Algyői polgárőrségnél. 2012-től Algyő község közbiztonságának védelmében is tevékenykedett. 2017 májusától pedig elnökként vezette az algyői egyesület munkáját.

A Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szövetség munkájában is tevékenyen részt vett, 2020-tól ellátta a felügyelő bizottság elnöki teendőit. Aktív, társadalmi munkás személyiség volt. A polgárőr mozgalomban végzett tevékenységéért számos alkalommal kapott elismerést, kitüntetést. Legutóbb az OPSZ kitüntetését vette át.

Az Algyői Polgárőr Egyesület elnökeként számos civil szervezettel vette fel, illetve tartotta a kapcsolatot, működött együtt. A szegedi polgárőr egyesületekkel is jó munkakapcsolatot alakított ki.

Személyében egy tenni akaró vezető egyéniséget gyászol az Algyői Polgárőr Egyesület és a Megyei Szövetség.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×