× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Egy kis éjszakai futás

|
2021. szeptember 24. | Sport

Idén 4. alkalommal szervezte meg a Fáklyás Futást a Running Algyő csapata. A helyszín már ismerős lehetett a résztvevők számára, hiszen most is a Fazekas és az Egészségház utcákon lehetett róni az 1,1 kilométeres köröket.

Bár az esemény batyus jellegű volt, így mindenki hozhatott enni- és innivalót, a Faluház mellett kialakított rajt/cél állomáson a szervezők is készültek finomságokkal, amelyekkel frissíthették magukat a futók az este folyamán.

Az este 8 órás rajtot követően egészen éjfélig lehetett gyűjteni a kilométereket, mindenki annyit futott, amennyi jól esett neki. Közben pedig beszélgetésre és az elmúlt időszak futás szemszögéből való megtárgyalására is volt idő a fáklyákkal hangulatosan kivilágított Faluház melletti téren.

A javarészt algyői futók mezőnyét más településekről érkező sportolók is színesítették, volt, aki kutyával érkezett Szegedről. A hűvösre fordult idő segítette is a résztvevőket, voltak, akik végigfutották a négy óra hosszát.

Az esemény megszervezését és lebonyolítását az ALTE és a Gyevikult Nkft. támogatta. 

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Hazai pályán kapott ki az Algyő

2021. október 12. | Sport Bővebben

Az ATIVIZIG a vízszintszabályozó műtárgyakat ellenőrzi.

2021. október 06. | Gazdaság Bővebben

Algyő három ponttal távozott Mórahalomról, és szerzett értékes győzelmet: habár a hazaiak előtt felcsillant a pontszerzés reménye a fordulást követően, végül a szerencse is rákacsintott az Algyőre, és győzött.

2021. október 06. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2022. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan.

2021. október 04. | Oktatás Bővebben

Szeptember elején két napos katasztrófavédelmi gyakorlat zajlott községünkben, amelyen több mint kétszáz szakember és önkéntesek is részt vett.

2021. szeptember 30. | Rendőrség Bővebben

×