× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Eddig mind a hat meccsüket hozták Mikó Gréti fiai

|
2019. november 21. | Migrált hírek

Valamennyi mérkőzését, így a mai kettőt is magabiztosan hozta az U 12-es fiú csapatunk. December elsején Kiskunfélegyházán játszanak még kettőt, amiből a második, a Pick Szeged első csapata lesz. Úgy tűnik az lesz az igazi rangadó!
 
U 12-es fiú bajnokság ötödik és hatodik forduló, Szeged : Pick Szeged II - FKSE Algyő 14-34 (8-13)

Szeged, Csonka szakközépiskola csarnoka, 50 néző, vezette: Bálint, Papp

U 12-es fiú bajnokság ötödik és hatodik forduló, Szeged : FKSE Algyő - Kiskunmajsai KC 49-5 (26-1)

Szeged, Csonka szakközépiskola csarnoka, 50 néző, vezette: Janecskó, Serfőző
 
FKSE: Tari - Balog, Buzás, Czentye, Erdélyi, Kovács R, Petrik, Répás, Vágvölgyi E, Vágvölgyi Sz. Edző: Mikó Gréta

Mikó Gréta: - Gratulálok a két mérkőzéshez a srácoknak! Fegyelmezettem, és koncentráltan játszottak mindkét meccsen! Dolgozunk tovább, hogy még több sikert érjünk el.
 
A legkisebbek is pályára léptek, a lányok Zákányszéken, a fiúk Kecskeméten
 
Leány U 10-es forduló Zákányszék: Először a Hódmezővásárhelyi LKC első csapatával játszottak majd 1 a Tisza Volán Zákányszék-Zsombó-Bordány vegyes csapata következett. Mivel ebben a bajnokságban még nem számolnak eredményt, így csak névsorral és edzői nyilatkozattal szolgálhatunk:
 
FKSE: Pécsi – Csúri, Frank, Gál, György, Hegedűs, Kovács, Kurhéja, Molnár M., Tóth. Edző: Draxler Dorottya, Valaczkai Attila

Draxler Dorottya: - Nagyon jó ellenfelekkel kellett ma játszanunk és a lányok helytálltak. A védekezésünkön volt most a hangsúly ügyesen megoldották és segítettek egymásnak. A támadásunkon sokat kell még dolgoznunk, de hétről hétre egyre többet fejlődnek.
 
Fiú U 10-es bajnokság, Kecskemét: Tisza Volán SC (Mórahalom, Röszke, Újszentiván) - FKSE-Algyő
Kecskemét, versenybíró: Vincze Judit
Tisza Volán SC Sándorfalva-FKSE-Algyő
Kecskemét, versenybíró Vincze Judit.
 
FKSE: Kecskés- Bratke, Fábián, Kotormán V., Krammer, Mircse, Rákóczi, Répás, Rostás. Edző: Kotormán Attila

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

×