× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Digitális oktatással kapcsolatban ingyenesen igénybe vehető internet szolgáltatás

|
2021. március 24. | Oktatás

Tisztelt Előfizetőink!

Magyarország  Kormánya a hírközlési szolgáltatók jelzése alapján módosította a digitális oktatással kapcsolatban ingyenesen igénybe vehető internet szolgáltatás igénybevételi feltételeit.

A rendelet módosítása kapcsán minden olyan előfizetőnknek, aki bármikor is regisztrált és középfokú oktatásban érintett, december hónapig visszamenőleg jóváírjuk az internet szolgáltatás díját.

Az általános iskolai oktatásban részt vevőknek és azoknak akik még nem regisztráltak, a mai nap folyamán elérhetővé tesszük a regisztrációt honlapunkon, és a 484/2020.(XI.10.) kormányrendelet 28.§-ában meghatározott időpontig (jelenleg 2021. március 29.) biztosítjuk a regisztráció lehetőségét. Ismételten felhívjuk a figyelmüket, hogy ezen időpont után nincs lehetőség méltányossági alapon történő díjjóváírásra.

Azon előfizetőinket, akik igényét korábban elutasítottuk telefonon vagy emailben értesítjük a regisztráció lehetőségéről.

AKTV Kft.

 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×