× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csodálatos mesetakarók és gyermeknapi meglepetések az óvodában

|
2012. június 07. | Oktatás

Az egészség hét egyik mozzanata volt az, hogy elkészültek az óvodai csoportok mesetakarói. A takarók hirdetik a sokszínűséget, az összetartozást, az egymás elfogadását, a közösség erejét, hiszen az óvónők a gyermekekkel megtervezték, a szülők és a dajka nénik elkészítették. A mesetakarók elkészítése szolgálja a gyermekek testi és lelki egészségének megtartását, védelmét, hiszen a mese a gyermek számára olyan, mint az édesanya simogatása.

Köszönet Molárné Süli Zakar Zitának, Kovács Mihálynénak, Hatvani Mártának, Hegyi Lászlónénak, Kis Jenőné Süli Piroskának, Kiss Katalinnak, Kneip Ágnesnek, Bauer Alfrédné Zsuzsanna, Izbékiné Cseuz Gabriellának és Nagy Csillának a kitartó munkát.

Ezúton szeretnénk megköszönni Dékányné Puskás Máriának, hogy a Maci csoport részére homokozó játékokat ajándékozott.

A Szamóca fagyizó kisautója nagy meglepetést okozott óvodásainknak. A gyerekek vidáman vették körül a fehér kis akkumulátoros járművet, kedves, régies hangulatot idéző formájával minden gyerek kedvencévé vált. Türelmesen sorakoztak a különleges finomságokat rejtő autó előtt. A fagyi jegyeket mindenki kedvenc ízére válthatta be, és ez még nem minden, mert Soproni Ági vállalkozó egy-egy színes lufival is meglepte óvodásainkat.

Köszönjük a meglepetést, mely mindenki számára vidám hangulatot teremtett.

 

További hírek

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

Felelősségteljes, valós alapokon nyugvó gazdálkodás eredményeként az öt éves ciklus végére a gazdasági szempontból országos és nemzetközi szinten is nehéz, több válságelemet tartalmazó körülmény ellenére az Önkormányzat vagyona növekedett.

2024. május 06. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

×