× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Buszmenetrenddel kapcsolatos észrevételek, javaslatok

|
2015. július 06. | Önkormányzat
Tisztelt Algyőiek! Köszönjük a 2015. június 16-tól érvényes új buszmenetrenddel kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat!

Röviden összefoglalva a beérkezett szóbeli és írásbeli véleményeket:
  • A legtöbb kérés arra irányult, hogy az iskolai szünetek ideje alatt is 30 percenként járjon a busz 16.00 és 18.00 óra között  Algyő irányába, tekintettel arra, hogy a Szegeden dolgozók általában ebben az időszakban fejezik be a munkát és sokat kell várniuk a Mars téren.
  • Többen kérték, hogy szombaton is induljon 22.30 perckor a Mars térről busz, mivel a több műszakban dolgozók 22 órakor végeznek, így jelenleg nekik közel másfél órát kell várniuk a következő járatig.
  • Sokan jelezték, hogy a vásárhelyi busz nem áll meg Algyőnél, így a kieső járatokat ténylegesen nem pótolják ezek a buszok.
Az összes észrevételt továbbítjuk a DAKK Zrt és a KTI felé, annak érdekében, hogy a buszmenetrend módosításakor figyelembe tudják venni.

Várjuk továbbra is a véleményüket, kéréseiket az alpm@algyo.hu e-mail címre, illetve az 517-510-es telefonszámon.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×