× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Búcsúzott az Algyő a kupától

|
2021. augusztus 10. | Sport

A fővároshoz közeli csapat ellen nem ment az Algyőnek. Podonyi Norbert csapata korán kétgólos hátrányba került, játéka feljavult ugyan a folytatásra, de ezt a hátrányát már nem tudta ledolgozni a Pest megyei I. osztályú Gyömrő ellenében.

MOL Magyar kupa, 1. forduló: Algyő – UFC Gyömrő 1–4 (0-3)

Algyő, vezette: Fehérvári Patrik (Marozsi, Pataki).
Algyő: Molnár K. – Rádi, Kiss R., Daróczi, Lajkó (Szabó M., 65.), Deák, Molnár Sz. (Belovai, 53.), Szil, Fórizs (Pécsi, a szünetben), Molnár G. (Szalai, a szünetben), Jernei (Mohácsi, 77.). Edző: Podonyi Norbert.
Gyömrő: Jansik – Kiss Sz. (Simtchatcha, 72.), Horváth P., Pintér, Gergely (Bartha, a szünetben), Barta (Lovas, 53.), Rontó (Jámbor, 68.), Hevesi, Habram, Tóth Á. (Németh Sz., 68.), Horváth L. Edző: Molnár Tamás.
Gól: Szabó M. (71.), ill. Pintér A. (14.), Horváth L. (16.), Gergely (31.), Németh Sz. (92.).

percről percre:

vége: Ez a vége, az első fél órában meglepte az Algyőt, és eldöntötte a meccset a Gyömrő. Köszönjük a figyelmet!

91. perc: Gól, 1-4. Egy kontrát visz végig a Gyömrő, majd Némethnek készítenek le lövésre a tizenhatoson belül, aki elrúgja Molnár mellett, 1-4.

90. perc: Négy perc a hosszabbítás a meccs végén.

89. perc: Egy szögletet Mohácsi próbál meg a röviden sarokkal kapura tenni, de elmegy a kapu fölött.

87. perc: Megint Szabó Márk lép ki a jobb oldalon a leshatárról, ezúttal éles szögből lő, de az oldalhálót találja el.

81. perc: Még lehetett volna szoros! Szabó Márk lépett ki a jobb szélen, óriási terület volt előtte, Szil pedig kísérte a támadást a túloldalon, Szabó azonban át akarta pöckölni Jansik fölött, de a kapus ezt hárította.

77. perc: Még egy algyői változtatás: Jernei helyett Mohácsi állt be.

73. perc: Gyömrői csere, Kiss Szabolcsot Simtchatcha váltja.

71. perc: GÓL, 1-3! Szabó Márk csinálta meg szépen az alapvonalnál, a visszacsel után ballal lőtte ki a hosszút, 1-3.

69. perc: Kettős csere a vendégeknél, Tóth Ákos és Rontó ment le, Németh és Jámbor jött be.

68. perc: Ivószünetet rendel el a játékvezető a második félidő közepén is. Ez eddig már jobban nézett ki az Algyő részérőll.

64. perc: Algyői csere: Lajkó megy le, Szabó Márk érkezett.

60. perc: Tóth Ákos maradt teljesen üresen a jobb szélen, befele húzott, rengeteg terület volt előtte, és bár a végén már beérték a védők, közelről lőhetett, de a jobb alsó mellé gurított.

57. perc: Habram rántja vissza Pécsit, ezért villan a sárga. Megszaporodtak a párharcok, az ütközések.

53. perc: Mindkét csapat cserél, a vendégeknél Barta helyett Lovas jön, az Algyőben Molnár Szabolcs helyett Belovai érkezik.

49. perc: Aktívabban kezd az Algyő, Lajkó tud lemenni az alapvonalig, de lapos beadását lefülelik.

46. perc: Folytatódik a meccs, a szünetben az Algyő kettőt, a vendégek egyet cseréltek. Pécsi Attila és Szalai Zétény érkezett az Algyőbe, Molnár Gergő és Fórizs Elek nem jött ki a folytatásra.

SZÜNET: Ennyi volt az első félidő, a meccs elején meglepte az Algyőt a Gyömrő, és nagyot kellene fordulnia a játék képének, hogy az Algyőnek legyen esélye továbbjutni.

45. perc: Egy perc a ráadás az első félidő végén.

36. perc: Ebben több volt, Lajkó vehetett át teljesen üresen egy labdát a 16-os előterében, viszont lövése fölément.

31. perc: Gól, 3-0 a Gyömrőnek. Molnárnak adják haza akinek ezúttal nem jön be a csele, labdát veszít, Gergelynek így nincs nehéz dolga, hárommal vezetnek a vendégek.

22. perc: Daróczi szabadrúgása vágódik le a sorfalról, majd Jansik csak az alapvonal mögött éri már el. A korner után itt az algyői helyzet, a lapos visszagurítást okosan lőtte el Deák, de Jansik kitolta a léc alól! Ivószünetet rendel el a játékvezető.

15. perc: Gól, már 0–2. Ezt szépen csináltak, egy beívelést fejeltek pontosan Horváth László elé, aki egyet tolt a labdán, majd tíz méterről erővel bevarrta a kapuba, az eddigiek alapján nehéz lesz a folytatás.

13. perc: Gól, vezet a Gyömrő! Elsőre még megússza az Algyő, ugyanis a kapufáról jön ki a lövés, a kipattanót azonban hiába blokkolják, végül oda tudják juttatni a kapuval szemben álló Gergelynek, aki laposan elteszi Molnár mellett, 0-1.

7. perc: Az első percek nyomásából kiszabadul az Algyő, amelynél egyre többet van a labda. Nagy lendülettel kezdenek a felek, most egy labdaszerzés után a vendégek kapitánya, Kiss Szabolcs indul meg, de beadása pontatlan, Molnár szedi fel.

4. perc: Jobban kezd a Gyömrő, amely beszorítja az Algyőt: egy szinte alapvonali bedobás után labdát szereznek a vendégek, majd Rontónak gurítanak vissza, aki egy csel után lő, de Molnár Krisztián ezt védi.

1. perc: Igazi nyári idő fogadta a csapatokat, a hazaiak zöldben, míg a Gyömrő fehér felsőben, kék nadrágban futballozik ma. Az Algyő kezdte a játékot.

forrás: www.csfoci.hu

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×