× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Borbála arca

|
2023. szeptember 12. | Napjaink

2023. szeptember 9-én rendezték meg a Borbála Fürdőben a Borbála Arca választást, amelyre 9 lány jelentkezett.

A verseny során 4 féle ruhában mutatták meg magukat a jelentkezők, akiket egy négy tagú zsűri szemrevételezett. A rendezvény alatt rúdtánc és szinkronúszás bemutatót is láthatott a közönség, illetve az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai is tartottak egy frenetikus medencés bemutatót. A program alatt koktélbár várta a kilátogatókat, illetve a verseny támogatói jóvoltából ékszereket és ruhákat is vásárolhattak az érdeklődők.

A Borbála Arca versenyt Tóth Kinga nyerte, aki egy éven keresztül ingyen látogathatja a Borbála Fürdőt, hazavihette az egyik általa viselt ruhakölteményt, illetve a Gyevitur Nkft. marketing anyagain is az ő arca szerepel majd. Gratulálunk neki!


Kapcsolódó galéria: Borbála arca 2023. (25 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×