× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Borbála arca

|
2023. szeptember 12. | Napjaink

2023. szeptember 9-én rendezték meg a Borbála Fürdőben a Borbála Arca választást, amelyre 9 lány jelentkezett.

A verseny során 4 féle ruhában mutatták meg magukat a jelentkezők, akiket egy négy tagú zsűri szemrevételezett. A rendezvény alatt rúdtánc és szinkronúszás bemutatót is láthatott a közönség, illetve az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai is tartottak egy frenetikus medencés bemutatót. A program alatt koktélbár várta a kilátogatókat, illetve a verseny támogatói jóvoltából ékszereket és ruhákat is vásárolhattak az érdeklődők.

A Borbála Arca versenyt Tóth Kinga nyerte, aki egy éven keresztül ingyen látogathatja a Borbála Fürdőt, hazavihette az egyik általa viselt ruhakölteményt, illetve a Gyevitur Nkft. marketing anyagain is az ő arca szerepel majd. Gratulálunk neki!


Kapcsolódó galéria: Borbála arca 2023. (25 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×