× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Békésen húzta be a zsinórban harmadikat az FKSE Algyő

|
2014. szeptember 29. | Sport
Bravúros győzelmet aratott az FKSE Algyő a férfi kézilabda másodosztály 3. fordulójában, Dankó Ervin legénysége a Békés otthonában nyert három góllal.

A vendégek tudták, hogy kemény küzdelemre számíthatnak, hiszen a komoly játékerővel rendelkező Békésnek ebben a szezonban még nem sikerült pontot szereznie. A csapatok jól ismerték egymást, a felkészülési időszakban kétszer is megmérkőztek egymással, és mindkét alkalommal szoros mérkőzést vívtak.

A meccset az algyőiek kezdték jobban, de a békésiek a 15. percben már átvették a vezetést (8-7), sőt a 25. percre jelentős előnyre tettek szert (16-10). Az első félidő végére a vendégek kicsit szépítettek az eredményen, de a szünet után a hazai csapat újra hét góllal vezetett (19-12). A mérkőzés állása ellenére azonban már látszott, hogy az algyőiek a szünetben rendezték soraikat. A békésiek elfáradtak, míg a vendégek ugyanabban a ritmusban kézilabdáztak, és a következő 10 percet 8-1-re nyerték. A hazaiak összeszedték magukat, és újra előnyhöz jutottak (24-21), de a vendégek mestere, Dankó Ervin időkérése után új lendületet kapott az algyői csapat, zsinórban öt gólt szerzett, így a 23. percben már 24-26 volt az állás. Az utolsó 10 percben a hazaiak nyitott védekezése ellen extázisban játszó Raffaiék öt góllal is elhúztak, végül 28-31 –re győztek. Kiss Olivér bravúrjai és Ambrus József góljai (szám szerint 11) természetesen erről a meccsről sem hiányoztak.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 3. forduló: Békési FKC – FKSE Algyő 28-31 (17-12)

Békés, 150 néző. Vezette: Murvai-Buzogány Lászó, Szilvási Gábor.
FKSE Algyő: Farkas – RAFFAI 3, ZÖLDY 4, LÁSZLÓ, Szepesi 1, Valaczkai 2, Bélecki. Csere: KISS O., AMBRUS 11, GAZSÓ 5, Pál, KOCSIS 3, Szélpál, Varga, Bolvári, Teimel 2. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Nagy fegyverténynek tartom a Békés FKC idegenben való legyőzését. Megjártuk a poklot, de a csapat együttes munkája győzelmet hozott. Ez igazi férfimunka volt."
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×