× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Baleset a 47-esen: három autó ütközött össze

|
2009. március 06. | Rendőrség

A baleset Vásárhely és Szeged között történt a 209-es km-kő közelében az algyői Tisza-híd előtt.

Információink szerint egy BMW személyautó közlekedett Szeged irányába a négysávos útszakaszon. Szintén Szeged felé tartott egy Citroen furgon, és egy Peugeot kisteherautó is. A Citroen a belső sávban haladt, amikor a BMW a külső sávban mellé érkezett, majd eddig tisztázatlan körülmények között előzés közben a BMW személyautó az úton megpördült és a mellette haladó Citroen furgonnak csapódott. Az ütközés következtében a furgon egy nem sokkal előtte közlekedő Peugeot kisteherautónak is nekicsapódott.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a BMW személyautó az út menti árokba csapódott és felborult, míg a Citroen furgon az erdős részbe a fák közé csapódott.

A Peugeot vezetője még az úton tudta tartani járművét az ütközés során. A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont a három járműben jelentős anyagi kár keletkezett. A baleset feltehetőleg a sebesség helytelen megválasztása miatt is bekövetkezhetett. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték. A baleset pontos körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja szakértők bevonásával.

   

 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×