× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Baleset a 47-esen: három autó ütközött össze

|
2009. március 06. | Rendőrség

A baleset Vásárhely és Szeged között történt a 209-es km-kő közelében az algyői Tisza-híd előtt.

Információink szerint egy BMW személyautó közlekedett Szeged irányába a négysávos útszakaszon. Szintén Szeged felé tartott egy Citroen furgon, és egy Peugeot kisteherautó is. A Citroen a belső sávban haladt, amikor a BMW a külső sávban mellé érkezett, majd eddig tisztázatlan körülmények között előzés közben a BMW személyautó az úton megpördült és a mellette haladó Citroen furgonnak csapódott. Az ütközés következtében a furgon egy nem sokkal előtte közlekedő Peugeot kisteherautónak is nekicsapódott.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a BMW személyautó az út menti árokba csapódott és felborult, míg a Citroen furgon az erdős részbe a fák közé csapódott.

A Peugeot vezetője még az úton tudta tartani járművét az ütközés során. A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont a három járműben jelentős anyagi kár keletkezett. A baleset feltehetőleg a sebesség helytelen megválasztása miatt is bekövetkezhetett. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték. A baleset pontos körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja szakértők bevonásával.

   

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×