× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Baleset a 47-esen: három autó ütközött össze

|
2009. március 06. | Rendőrség

A baleset Vásárhely és Szeged között történt a 209-es km-kő közelében az algyői Tisza-híd előtt.

Információink szerint egy BMW személyautó közlekedett Szeged irányába a négysávos útszakaszon. Szintén Szeged felé tartott egy Citroen furgon, és egy Peugeot kisteherautó is. A Citroen a belső sávban haladt, amikor a BMW a külső sávban mellé érkezett, majd eddig tisztázatlan körülmények között előzés közben a BMW személyautó az úton megpördült és a mellette haladó Citroen furgonnak csapódott. Az ütközés következtében a furgon egy nem sokkal előtte közlekedő Peugeot kisteherautónak is nekicsapódott.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a BMW személyautó az út menti árokba csapódott és felborult, míg a Citroen furgon az erdős részbe a fák közé csapódott.

A Peugeot vezetője még az úton tudta tartani járművét az ütközés során. A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont a három járműben jelentős anyagi kár keletkezett. A baleset feltehetőleg a sebesség helytelen megválasztása miatt is bekövetkezhetett. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték. A baleset pontos körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja szakértők bevonásával.

   

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×