× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bajnokcsapat

|
2021. április 28. | Sport

Gond nélkül nyertek

Férfikézilabda NB II., Délkeleti csoport, 19. forduló: QSM Algyő (4.)–Békéscsaba BDSK (10.) 33-30 (16-13)
Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Bognár, Tóth T.
QSM Algyő: Széll, Boróczky, Gera (kapusok), Bátky 1, Vass 10, Vajna 2, Blaskó 2, Magyar 6, Fekete 4, Pintér, Míg, Simon 4, Branyiczki 3, Morva 1, Tóth, Csóti.
Edző: Pásztor István.
Pásztor István: Nem okozott gondot a két pont megszerzése a rutinos játékosokból álló Békéscsaba ellen. Jól kezdtünk, jó megoldásokból tudtunk gólokat lőni. A védelem és a kapuban Boróczky Bence is jól dolgozott. Szünet után kicsit benn ragadtunk az öltözőben. Az ellenfelünk öt nullás tíz perc után már két góllal vezetett. Időkérést követően javult a védelmünk, gyorsítottuk a támadásainkat, és a befejezések pontosak voltak. Gratulálok a csapatnak.

Bajnokcsapat!

Elérték legfontosabb céljukat. Bajnok lett az FKSE-Algyő az NB II.-ben.

Női kézilabda NB II., Délkeleti csoport, 18. forduló: Gyomaendrőd (3.)–FKSE Algyő (1.) 21-44 (9-17)
Gyomaendrőd, zárt kapuk mögött. Vezette: Móczár, Rácz.
FKSE Algyő: Dobó – Aracsi 5, Csáki 3, Nikolayenko 9, Zsilák 1, Vér 2, Ilyés 6. Csere: Törökné Aradi (kapus), Lovistyék 1, Farkas 3, Rózsa, Szepesi 8, Ladics 2, Balázs 1, Vass 2, Gercsó 1. Edző: Farkas József.
Farkas József: Tíz kemény és bizonytalan hónap végén megszereztük a bajnoki címet, elértük legfontosabb célunkat. Mindig felemelő érzés a dobogó legfelső fokát megkaparintani, ezért dolgoztunk egész évben. Nagyon büszke vagyok a lányokra, a stábomra, a vezetőinkre és az egész egyesületre. Mivel bajnokságot játszunk bajnokságok között is, nem dőlhetünk hátra. Van még két mérkőzésünk, amelyeken szintúgy győztesen kell elhagynunk a pályát, és bajnokként küzdeni végig, hogy meglegyen a magasabb osztályba történő feljutás!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×