× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bajnokcsapat

|
2021. április 28. | Sport

Gond nélkül nyertek

Férfikézilabda NB II., Délkeleti csoport, 19. forduló: QSM Algyő (4.)–Békéscsaba BDSK (10.) 33-30 (16-13)
Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Bognár, Tóth T.
QSM Algyő: Széll, Boróczky, Gera (kapusok), Bátky 1, Vass 10, Vajna 2, Blaskó 2, Magyar 6, Fekete 4, Pintér, Míg, Simon 4, Branyiczki 3, Morva 1, Tóth, Csóti.
Edző: Pásztor István.
Pásztor István: Nem okozott gondot a két pont megszerzése a rutinos játékosokból álló Békéscsaba ellen. Jól kezdtünk, jó megoldásokból tudtunk gólokat lőni. A védelem és a kapuban Boróczky Bence is jól dolgozott. Szünet után kicsit benn ragadtunk az öltözőben. Az ellenfelünk öt nullás tíz perc után már két góllal vezetett. Időkérést követően javult a védelmünk, gyorsítottuk a támadásainkat, és a befejezések pontosak voltak. Gratulálok a csapatnak.

Bajnokcsapat!

Elérték legfontosabb céljukat. Bajnok lett az FKSE-Algyő az NB II.-ben.

Női kézilabda NB II., Délkeleti csoport, 18. forduló: Gyomaendrőd (3.)–FKSE Algyő (1.) 21-44 (9-17)
Gyomaendrőd, zárt kapuk mögött. Vezette: Móczár, Rácz.
FKSE Algyő: Dobó – Aracsi 5, Csáki 3, Nikolayenko 9, Zsilák 1, Vér 2, Ilyés 6. Csere: Törökné Aradi (kapus), Lovistyék 1, Farkas 3, Rózsa, Szepesi 8, Ladics 2, Balázs 1, Vass 2, Gercsó 1. Edző: Farkas József.
Farkas József: Tíz kemény és bizonytalan hónap végén megszereztük a bajnoki címet, elértük legfontosabb célunkat. Mindig felemelő érzés a dobogó legfelső fokát megkaparintani, ezért dolgoztunk egész évben. Nagyon büszke vagyok a lányokra, a stábomra, a vezetőinkre és az egész egyesületre. Mivel bajnokságot játszunk bajnokságok között is, nem dőlhetünk hátra. Van még két mérkőzésünk, amelyeken szintúgy győztesen kell elhagynunk a pályát, és bajnokként küzdeni végig, hogy meglegyen a magasabb osztályba történő feljutás!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×