× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bajnokcsapat

|
2021. április 28. | Sport

Gond nélkül nyertek

Férfikézilabda NB II., Délkeleti csoport, 19. forduló: QSM Algyő (4.)–Békéscsaba BDSK (10.) 33-30 (16-13)
Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Bognár, Tóth T.
QSM Algyő: Széll, Boróczky, Gera (kapusok), Bátky 1, Vass 10, Vajna 2, Blaskó 2, Magyar 6, Fekete 4, Pintér, Míg, Simon 4, Branyiczki 3, Morva 1, Tóth, Csóti.
Edző: Pásztor István.
Pásztor István: Nem okozott gondot a két pont megszerzése a rutinos játékosokból álló Békéscsaba ellen. Jól kezdtünk, jó megoldásokból tudtunk gólokat lőni. A védelem és a kapuban Boróczky Bence is jól dolgozott. Szünet után kicsit benn ragadtunk az öltözőben. Az ellenfelünk öt nullás tíz perc után már két góllal vezetett. Időkérést követően javult a védelmünk, gyorsítottuk a támadásainkat, és a befejezések pontosak voltak. Gratulálok a csapatnak.

Bajnokcsapat!

Elérték legfontosabb céljukat. Bajnok lett az FKSE-Algyő az NB II.-ben.

Női kézilabda NB II., Délkeleti csoport, 18. forduló: Gyomaendrőd (3.)–FKSE Algyő (1.) 21-44 (9-17)
Gyomaendrőd, zárt kapuk mögött. Vezette: Móczár, Rácz.
FKSE Algyő: Dobó – Aracsi 5, Csáki 3, Nikolayenko 9, Zsilák 1, Vér 2, Ilyés 6. Csere: Törökné Aradi (kapus), Lovistyék 1, Farkas 3, Rózsa, Szepesi 8, Ladics 2, Balázs 1, Vass 2, Gercsó 1. Edző: Farkas József.
Farkas József: Tíz kemény és bizonytalan hónap végén megszereztük a bajnoki címet, elértük legfontosabb célunkat. Mindig felemelő érzés a dobogó legfelső fokát megkaparintani, ezért dolgoztunk egész évben. Nagyon büszke vagyok a lányokra, a stábomra, a vezetőinkre és az egész egyesületre. Mivel bajnokságot játszunk bajnokságok között is, nem dőlhetünk hátra. Van még két mérkőzésünk, amelyeken szintúgy győztesen kell elhagynunk a pályát, és bajnokként küzdeni végig, hogy meglegyen a magasabb osztályba történő feljutás!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×