× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az NMHH országos digitális átállásáról szóló hirdetménye

|
2013. május 12. | Gazdaság
Mi az a digitális átállás, és miért jó ez az érintetteknek?

Az átállás közvetlen érintettjei azok, akik jelenleg is hagyományos szoba vagy tetőantennával az analóg földfelszíni adást nézik. (M1, TV 2, vagy RTL-klub). A digitális átállás során a hagyományos analóg földfelszíni műsorterjesztés helyébe a korszerűbb, jobb kép- és  hangminőséget,  több ingyenesen fogható csatornát jelentő digitális műsorszórás lép.

Annak érdekében, hogy az analóg műsorszórás megszűnésének nyomán senki ne maradjon televízió nélkül  a Dtv. 44. § ( 4 ) bekezdése, valamint ennek részletszabályait megállapító, a közszolgálati médiaszolgáltatások digitális vételének biztosítása érdekében adható állami támogatás és az azzal összefüggő adatszolgáltatás, adatkezelés rendjéről szóló 4/2013. ( I 18. ) NMHH rendelet alapján támogatásban részesíthetők a leginkább rászoruló háztartások.

Bővebben lásd a hirdetményben.



kapcsolódó anyagok: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság országos digitális átállásról szóló hírdetménye
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×