× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az NMHH országos digitális átállásáról szóló hirdetménye

|
2013. május 12. | Gazdaság
Mi az a digitális átállás, és miért jó ez az érintetteknek?

Az átállás közvetlen érintettjei azok, akik jelenleg is hagyományos szoba vagy tetőantennával az analóg földfelszíni adást nézik. (M1, TV 2, vagy RTL-klub). A digitális átállás során a hagyományos analóg földfelszíni műsorterjesztés helyébe a korszerűbb, jobb kép- és  hangminőséget,  több ingyenesen fogható csatornát jelentő digitális műsorszórás lép.

Annak érdekében, hogy az analóg műsorszórás megszűnésének nyomán senki ne maradjon televízió nélkül  a Dtv. 44. § ( 4 ) bekezdése, valamint ennek részletszabályait megállapító, a közszolgálati médiaszolgáltatások digitális vételének biztosítása érdekében adható állami támogatás és az azzal összefüggő adatszolgáltatás, adatkezelés rendjéről szóló 4/2013. ( I 18. ) NMHH rendelet alapján támogatásban részesíthetők a leginkább rászoruló háztartások.

Bővebben lásd a hirdetményben.kapcsolódó anyagok: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság országos digitális átállásról szóló hírdetménye
 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×