× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az MTK-val játszott az Algyő a magyar kupában

|
2021. január 17. | Sport

Nem tudta megnehezíteni az NB II.-es Le­vendula Hotel FKSE-Algyő az NB I.-ben remeklő MTK Budapest dolgát a női kézilabda magyar kupa 3. fordulójában.

A fővárosiak 46–16-ra győztek.

Jó viszonyt ápol a két klub, így az algyőiek felajánlották, hogy szívesen elutaznak a fő­városba, hogy ezzel segítsék az NB I.-ben nyolc meccséből hatot megnyert MTK munkáját, amely így a hatodik helyet foglalja el a tabellán.

Bár remek munkát végez Al­győn Farkas József és szakmai stábja, az utánpótlás szövetségi kapitányként jól ismert Vlagyimir Golovin csapatának dolgát nem tudták megnehezíteni, hamar nagy különbség alakult ki a mérkőzésen.

Farkas József: – Jelenleg nagyjából 70 százalékos állapotban vagyunk, így gyakorolni szerettünk volna az MTK ellen, ami néha sikerült. Egyértelműen kijött a mérkőzésen a tudáskülönbség, de ez nem lombozott le bennünket, sőt motivál, és szeretnénk néhány év múlva eljutni erre a szintre. Ha koncentráltab­bak lettünk volna, szorosabb találkozót játszhattunk volna, de a dinamikai ver­­senyt nem tudtuk felvenni. Számunkra a jövő hétvégén már indul a tavaszi idény, így jól kell beosztanunk a pihenőinket, hogy megőrizzük 100 százalékos mérlegünket, valamint minél jobb gólkülönbséggel zár­juk majd a bajnokságot az NB II. Délkeleti csoportjában, mert a célunk a feljutás.

MTK–Levendula Hotel FKSE-Algyő 46–16 (26–8)

Női kézilabda, magyar kupa, 3. forduló. Budapest, Elektromos csarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Bátori, Szécsi.
MTK Budapest: Suba – Dávid-Azari 4, Szabados 2, Pál T. 8, Dakos 2, Bujdosó-Gerháth 8, Pelczéder 3. Csere: Győri (kapus) 1, Szekerczés 2/1, Szöllősi-Zácsik 3, Marincsák 3, Sári 4, Juhász E. 4, Sallai 2. Vezetőedző: Vlagyimir Golovin.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Dobó – Szepesi 4, Csáki 3, Ilyés 4, Ladics, Farkas K. 2, Zsilák. Csere: Aradi (kapus), Rózsa, Aracsi 1, Gercsó 1, Vér, Csécsei, Lovistyék 1. Vezetőedző: Farkas József.
Hétméteres: 2/2, ill. –.
Kiállítás: –, ill. 2 perc.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×